Skocz do zawartości

Pozycjonowanie na haslo pozycjonowanie

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 499
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  Czachapl napisał(a):
  zYm3N napisał(a):
Robi wrażenie, szkoda tylko, że metodologia nie do końca jasna.

Przecież opisał w wielu watkach jak to się robi

Pytam właśnie konkretnie o ten test. Czytałem wątek od początku, założenia trochę pływały.

pozdrawiam,

zYm3N napisał(a):
Robi wrażenie, szkoda tylko, że metodologia nie do końca jasna. Pokazuje, że umiesz, nie pokazuje do końca jak to zrobiłeś :) Marketingowo perfekcyjnie, edukacyjnie fatalnie.

pozdrawiam,

obawiam sie , że jest dokładnie na odwrót :)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Panowie, nie ma co popadać w skrajności.

U mnie po wyczyszczeniu cache

#
Pozycjonowanie - zadzwoń 501-335-374 - skuteczne pozycjonowanie.
Pozycjonowanie - skutecznie iw rozsądnej cenie z firmą It-management.
www.se2007.pl/ - Kopia
#
Pozycjonowanie ? blog ? moje subiektywne opinie o pozycjonowaniu :)
Pozycjonowanie frazy pozycjonowanie cz. 3. 12 września. Wczoraj było bardzo miłe zaskoczenie gdy wpisałem frazę pozycjonowanie w jedyną słuszną wyszukiwarkę ...
pozycjonowanie.lagata.pl/ - Kopia
#
Sunrise System : Pozycjonowanie stron, linki sponsorowane, Google ...
Pozycjonowanie i linki sponsorowane Google AdWords. Skuteczna promocja stron w internecie - Witamy w przyszłości reklamy!
www.sunrisesystem.pl/ - Kopia - Podobne
#
Sunrise System : Pozycjonowanie stron internetowych
Skuteczne pozycjonowanie - Bądź liderem i pozyskuj nowych klientów. Pozycjonowanie stron internetowych. Płać tylko za efekty, wszystkie wyszukiwarki.
www.pierwszapozycja.pl/ - Kopia - Podobne

Moje ukochane PiO na 5 ;(((

za**b*sty Test. :P

Przyznam ,że czytało się te 24 strony szybciej niż niejedną książkę.

A ile emocji ! :)

Teraz tylko to wydrukować ,dołożyc kilka obrazków z Pakistanu

i jako "90 dni Walki " wydać....Szybciej by sie rozeszło niz te wszystkie Biblie SEO etc ;)

Za Test : Szacun :P

Pozycjonowanie i Audyty stron : Largo.Pro

Blog: Zwiększaniu ruchu i Konwersji na stronie : RafalBorowiec.pl

_MaStErCoBrA_ napisał(a):
Majac do dyspozycji duze fundusze/zaplecze, seo to bajka, najwazniejsze sa linki.

Obawiam się kolego, że jesteś w błędzie, mając nawet fundusze może być taka sytuacja, że niewiele zdziałasz.

Najważniejsze w tej zabawie to wiedza i doświadczenie.

it_management Powiem ci tyle wielki szacunek dla ciebie widać że masz dużo wiedzę na temat SEO. Pokazałeś że można wszystko zrobić wiadomo że to jest test ale naprawdę super sprawa i zazdroszczę ci takiej wiedzy na temat SEO my już pisaliśmy na innym forum SEO ;)

Super zrób kolejne jakieś ciekawe testy :D

mysle ze juz nie do konca mozemy postrzegać to w kategorii testu, top3 na fraze pozycjonowanie przekłada się zapewne na duże pieniądze i gdy IT tego zasmakował zapewne zrobi wszystko aby ciągle tam być bez względu na metody czy nawet koszty. testem już nie jest osiągniecie pozycji a utrzymanie :D

Pozostaje pogratulować i zastanawiać się ile naprawdę włozył w to pracy i pieniedzy w poszczególne narzędzia.

a ja wracam szlochać do kącika że moje frazy są tak nisko ;)

SFM Filtry - wysokiej jakości filtry powietrza do systemów wentylacji i klimatyzacji.

W naszym sklepie internetowym filtry powietrza do wentylacji kupisz szybko, tanio i bezpiecznie.

centrale telefoniczne Siemens, Panasonic, Slican

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności