Skocz do zawartości

Pozycjonowanie na haslo pozycjonowanie

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

@mark - właśnie przy okazji ten test, to również test działania spam raportów ;) Idę o zakład, że trochę ich poszło. Jak widać nie są skuteczne. Prędzej to IT przegiął znowu...

Potrzebujesz nietypowy pendrive? Tylko teraz pendrive 8GB od Bone w tak dobrej cenie. Zapraszamy.

Kosmetyka aut - auto detailing Łódź

• Odpowiedzi 499
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mi sie tego rodzaju akcje b. podobają bo tylko w taki sposób obnażany jest cały ten pijar goglowski "don't be evill" ;) Zresztą tak naprawdę to pozycjonowanie na frazy ma sie ku końcowi

////

a swoja drogą pieprzone "polskie piekiełko" ........

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

prof.Miodek: oczywiście, że spam raporty szły jak i zapewne inne działania. Ta branża jest bardzo wiele warta, a IT wkroczył w nią niszcząc po drodze parę osób ;)

Jeż obnażył kiedyś "skuteczność" spam raportów, Szook też. Gdyby raporty na konkurencję coś dawały i były faktycznie wysyłane to SS poleciałoby pierwsze, 2 domeny (nawet się nie kryją) jednej firmy w indeksie na wysokich pozycjach jest be dla G.

Beerbant: skąd takie rozumowanie, bowiem słyszę to od lat, a nic się takiego nie dzieje. W tamtym roku był o tym cały temat, a jak widać wszystko ma sie dobrze.

Z analiz porównawczych - po prostu coraz większe znaczenie ma targetowany ruch z innych źródeł niż wyszukiwarki. Poza tym na paru przykładach zaobserwowałem, że zbudowanie świadomosci marki jest skuteczniejsze od pozycji dla fraz bo ilość wejść z "klawisza" zaczyna sięgać do 40% ruchu na witrynie.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Beerbant: mógłbym poniekąd z Tobą zgodzić się o ile chodzi i niektóre branże to jasne masz racje. Pozostanie jednak i tak bardzo wielu nawet mniejszych klientów dla których pozycjonowanie na frazy będzie bardzo dobrym rozwiązaniem ;)

aczkolwiek branża cały czas się zmienia i trzeba iść do przodu, aby nie dać się bardziej ambitnej konkurencji :)

Mniejszymi nich sie inni martwią ;)

beerbant - nawet duzym zalezy by byc wysoko na niektore frazy :)

no mnie tez ... ale mam zaledwie 169cm wzrostu ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

bo ilość wejść z "klawisza" zaczyna sięgać do 40% ruchu na witrynie.

dobra marka to podstawa - albo wejścia bezpośrednie, albo przez google z zapytaniem o 'markę'

Odnośnie filterka na doświadczalną domenę, to niebawem powstaną skrypty sprawdzające filtr, zakładające nową domenę i robiącą automatyczny redir. I tak w kółeczko. Bez obsługowo wszystko ładnie 90% czasu w TOP3 - zawsze to lepiej niż 100% poza top10.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Ja bym zadał pytanie "czy to się opłaca ?" bo IMO żadna poważna firma nie podpisze umowy z firma "krzakiem" a firma w/g polskiego prawa jest firmą krzakiem (brak danych firmowych na stronie wymaganych prawem / siedziby itp) to wszystko są również istotne jak nie podstawowe wartości oferenta / zleceniobiorcy :)

Zgadza się.

Mój znajomy niedawno wybierał firmę. I na wstępie od razu odrzucił omawianą firmę krzak.

Najważniejsze to reputacja i wiarygodność. Potem cena.

zyjemy jednak w kraju gdzie dla wielu klientow wazna jest rowniez cena produktu, niezaleznie czy jest to pozycjonowanie czy wymiana klockow hamulcowych.

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

zyjemy jednak w kraju gdzie dla wielu klientow wazna jest rowniez cena produktu, niezaleznie czy jest to pozycjonowanie czy wymiana klockow hamulcowych.

Nawet gdyby IT pozycjonował za o zł i tak bym go nie wybrał.

W e-biznesie przyjęło się, że absolutną podstawą jest podawanie wyczerpujących danych kontaktowych.

Kto tego nie robi, przegrywa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności