Skocz do zawartości

Pozycjonowanie na haslo pozycjonowanie

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 499
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

moge coś dodac do tego ?

12 + 7 . dziękuje

a na poważnie: niedługo tez bede w topie :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

niedługo tez bede w topie ;)

z całym szacunkiem Zgred, ale Ty tylko : kiedyś byłem w TOPie, będę w TOPie i tym podobne. Niby mając ciekawe katalogi (które obecnie już nie są niczym szczególnym) znasz się na rzeczy, ale tylko gadasz, teoretyzujesz i tyle. Wiadomo, nikt się nie chwali wszystkim, ale przed napisaniem powyższego nie pomyślałeś, że ten TOP jest jakoś ograniczony ?

Wszyscy naprawdę nie mogą być w TOPie...... myślisz, że inni śpią ? Reszta już też napierdziela rumakami itp.

W sumie bardzo podoba mi się ten wątek i testy jakie się tu odgrywają na tę frazę. To prawdziwe mistrzostwa świata.

Czy tu wygrywa jakaś szczególna wiedza ? Wygrywa całokształt z zapleczem, przerobem i kasą. Sama wiedza to za mało niestety.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

w konkursie tez nikt nie wierzyl, ze wskoczy do top 3 w kilka dni ;)

aaa niestety, nigdy nie zajmowałem się konkursami.

mario: bredzisz, zgred wygrał ostatni konkurs

Co nie zmienia faktu, że TOP jest jakoś ograniczony..... To kto w końcu tam będzie ? Zgred ? IT ? Lukas ? Jakoś trzeba by rozdać te karty.

Dlaczego w takim razie nikt nie ogłosi tu konkursu na tę pożądaną frazę? To był by odlot. Kto dłużej posiedzi w topie przez jakiś określony przedział czasu.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Co nie zmienia faktu, że TOP jest jakoś ograniczony..... To kto w końcu tam będzie ? Zgred ? IT ? Lukas ? Jakoś trzeba by rozdać te karty.

IT już był, a od paru dni widzę że rządzi Lukas z pozycjonowanie.lagata.pl, więc teraz czekamy na Zgredzika ;)

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=746222

Achh, to już wiem skąd tyle umów: https://www.se2007.pl/nie-plac-za-obietnice...ylko-za-efekty/

Nie wymagamy żadnego rodzaju przedpłat lub innych należności. Nasi klienci płacą, tylko i wyłącznie, za osiągnięte pozycje, a nie za obietnice, co niejednokrotnie ma miejsce w przypadku innych firm zajmujących się pozycjonowaniem.

Gdy zaczynałem karierę web designera też nie pobierałem zaliczek i to był fatalny błąd bo nie miałem pojęcia jaka pokemoniada korzysta z internetu. Kiedy przyjdzie do wyegzekwowania płatności wynikającej z podpisanej umowy to się okaże że firma ma siedzibę w kurniku a prezesem jest nie kto inny jak młodszy syn sołtysa.

W e-biznesie przyjęło się, że absolutną podstawą jest podawanie wyczerpujących danych kontaktowych.

Kto tego nie robi, przegrywa.

ale bzdura !! ogromna jak czarna dziura. Do mnie klienci przychodzą z polecenia lub są podsyłani przez tych, którzy nei zajmują się "drobnicą". I nie mam pytania o rekomendacje, nie mam pytań o zasługi dla kraju - nawet nie mam pytań o dane na stronie bo ... takowej nie posiadam - wisi tam qlweb.

Mam sporo zapytań z Oferii oraz z ... GLuta ;) , prowadzę konsultacje i szkolenia dla "zielonych", tych wchodzacych do seo i tyc majacych już seo. Nadal dla większości jednakże liczy się cena, efekt i zasób wiedzy ...

Przed rewolucją na "pozycjonowanie" nie wybrałbym osobiście żadnej firny z TOP20 do seo ... pierdzielnik jaki się widzi na stornie i w linkach po takich firmach pozostawia bardzo wiele do życzenia.

BTW: obecnie też bym nie wybrał żadnej dużej firmy :P każde folio da się spreparować, rekomendacje to tylko świstek papieru - w 99% sam piszesz sobie taki świstek a firma Ci go podpisuje i oprawia we własną ramkę ... pracuje w dużej korporacji - rekomendacje się ... olewa.

A nie zgodzę się :D dostajesz klientów z polecenia a to jest b. ważny element , jak również b. ważnym elementem w przypadku większych umów są gwarancje ciągłości wykonywania umowy .... W przypadku firm jednoosobowych jak ta osoba/firma zachoruje w sposób uniemozliwiający wykonanie umowy to co ?? To jest ważny aspekt w przypadku umów z większymi zleceniodawcami ;)

Ja zresztą juz od dawna twierdziłem, że najlepsze kąski zbiera się z polecenia ;) a nie z serpów ;)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności