Skocz do zawartości

Pozycjonowanie na haslo pozycjonowanie

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 499
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jeśli BL=0 znaczy się 301 ;)

next szkolenie w Warszawie - pewnie bede je prowadził :(

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jak szkolenie w Wa-wie to ja też się piszę :)

Jak coś też mogę poprowadzić. Zawsze to ciekawiej jak poszczególne wykłady są przedstawiane przez kilka osób ;)

Może coś poza stricte seo - np dobór odpowiednich fraz dla klienta. Albo jak stworzyć dobrą umowę na seo. Jak się

zabezpieczyć przed klientami, którzy nie płacą itp.

Wiele rzeczy rozumiem, ale 1 miejce pod "pozycjonowanie" to jakieś nieporozumienie :) Dużo bym dał za sekrety IT'a ;) Google by Ci pewnie pogratulowało, ja również Ci gratuluję :) !

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności