Skocz do zawartości

Pozycjonowanie na haslo pozycjonowanie

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chodzi o utrzymanie pozycji to bezapelacyjnym zwycięzcą tego wyścigu do top na tą frazę jest jednak Lukas. IT wypadł już dwa razy. Pozycjonowanie.lagata.pl siedzi. :D Ale IT zamiata i pokazuje, że warto kombinować, zwłaszcza jeśli nie ma się nic do stracenia.

• Odpowiedzi 499
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jeśli chodzi o utrzymanie pozycji to bezapelacyjnym zwycięzcą tego wyścigu do top na tą frazę jest jednak Lukas. IT wypadł już dwa razy. Pozycjonowanie.lagata.pl siedzi. :)

pozycjonowanie.lagata.pl siedzi, siedzi, i to TOP1!!

A więc tak:

1. pozycjonowanie.lagata.pl

2. www.forum.optymalizacja.com

3. www.se2007.pl

Więc Lukas, GRATULACJE!

Przede wszystkim, za ciągłość bycia w TOPie :)

chodzi o tą historię :)https://www.google.pl/support/websearch/bin...mp;answer=54048

chyba, że masz tą opcję wyłączoną ale na 99% jej nie masz bo inaczej miałbyś takie same wyniki po wpisaniu słowa pozycjonowanie jak inni.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

U mnie dziś lagata poza pierwszą 3 - IT się trzyma, ale zobaczcie inną rzecz w top10:

Sunrise System : Pozycjonowanie stron, linki sponsorowane, Google ...

Pozycjonowanie i linki sponsorowane Google AdWords. Skuteczna promocja stron w internecie - Witamy w przyszłości reklamy!

www.sunrisesystem.pl/ - Kopia - Podobne

Sunrise System : Pozycjonowanie stron internetowych

Skuteczne pozycjonowanie - Bądź liderem i pozyskuj nowych klientów. Pozycjonowanie stron internetowych. Płać tylko za efekty, wszystkie wyszukiwarki.

www.pierwszapozycja.pl/ - Kopia - Podobne

ta sama strona - tylko trochę się różni opisami i stroną główną - ciekawe kiedy poleci :rolleyes:

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Moim zdaniem nie poleci. Co z tego, że to ta sama firma. Czy gdzieś jest powiedziane, że nie ma prawa mieć więcej niż jednej domeny? To jest moja opinia w temacie sunrise;)

Mam takie pytanie co do se2007. Jak to jest możliwe, że jest tak wysoko w Google skoro Y! pokazuje mi tylko 7 linków?

IT jak widac ktoś sukcesywnie pomaga w wylocie ;) ale to moje zdanie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności