Skocz do zawartości

Pozycjonowanie na haslo pozycjonowanie

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 499
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To coś większego jest raczej - na tablicy moderatorów są pewne domeny, przyglądają im się i robią pstryczka. Ciekawe kto będzie wytrwalszy.

M

Czyżby kolejna efemeryda zniknęła z topu na tę frazę? 301 już leci...hehehehe

Jak nic chłopaki dobrały się do ręcznej zabawy.

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

w każdym razie niektórzy muszą się zdrowo napocić żeby wejsc do top1 :) takie SS aż sie zżyma pewnie :(

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

w każdym razie niektórzy muszą się zdrowo napocić
Oni fetują codziennie rano

To tylko zazdrość, czy już zawiść ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Po co wykopujesz pierwsze posty z tematu, nic nie wnoszace do dyskusji? Nawet jakbys mial lacza za miliony zlotych to i tak awaria sie moze zdarzyc...

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Ja jestem ciekaw czy IT po prostu nie przesadzasz.

Według mnie to przestał być pokaz umiejętności tylko zabawa w kotka i myszkę. Nie znam się na tyle na pozycjonowaniu, żeby wyliczyć wszystkie Twoje techniki, ale uważam, że musi być jakiś powód dlaczego Twoja strona ciągle wylatuje z topów. Tym powodem jest SPAM w BL?

Google to zabawka - fakt - ale nakręcanie jej ciągle w ten sam sposób spowoduje, że niebawem 301 może nie być już naszym ulubionym narzędziem. Zresztą, trzymam kciuki, abyś wypozycjonował stronę tak, żeby nie dostawała co parę dni filtra.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności