Skocz do zawartości

Pozycjonowanie na haslo pozycjonowanie

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 499
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie po miesiącu, a po max kilku dniach..

W tym, konkretnym przypadku, to chyba faktycznie jest mniej niż więcej w miesiącu - dłużej czeka na redir niż siedzi w top.

Ja mam pewną, konkretną teorię dlaczego tak jest i ewentualne lekarstwo na to.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

@ IT - nie sądzę abym się mylił. Oczywiście top1 sklepu przez grudzień to w większości branż rewelacyjne zarobki, jednak przy takim sposobie pozycjonowania jak w tym teście szanse na to iż witryna znalazła by się w top1 w grudniu i utrzymała tam przez cały miesiąc oceniam na mniej niż 5%... Nie wspominając o tym co z resztą roku?

Sorry IT ale chyba coś Ci się pomieszało. To topik o twoim teście i na ten temat tutaj rozmawiamy a nie o tym jak pozycjonujesz strony klientów, prawda? Tym drugim się jeszcze nie pochwaliłeś... Chcesz udowodnić iż potrafisz pozycjonować ze stabilnymi efektami to możesz zrobić kolejny test, z jasnymi założeniami od początku, najlepiej: świeża domena (i bez 301), trudna fraza (a najlepiej 2), przewidywany czas dotarcia do top3 czy top5 i utrzymanie np 6 miesięcy bez filtra - wtedy będziemy mogli na ten temat rozmawiać. Tylko to wymagało by niestety utajnienia domeny i fraz

Póki co na prawdę szacun za wbicie top1 w takim czasie na tą frazę, mam strony na których takie skakanie z 301 kompletnie by mi nie przeszkadzało i podejrzewam iż bym na tym tylko zyskał. Ale tak jak napisałem wyżej - to nie jest metoda na wszystkie strony z czym chyba się zgadzasz pisząc iż na klientach stosujesz inne techniki.

Google pewnie uwzględni w algorytmie automatyczne filtrowanie domen zawierających wyrażenie "2007" :) Stawiam 10 zł, że IT wziął się za równoległe pozycjonowanie świeżej stronki, którą niedługo pewnie wszyscy poznają :)

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności