Skocz do zawartości

Pozycjonowanie na haslo pozycjonowanie

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 499
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

OFFTOP :)

W jaki sposób można tak "zdezaktywować" seoquake'a (tak jak jest na pozycjonowanej domenie), że po wejściu na daną stronę nie pokazuje żadnych informacji o domenie?

Jakiś specjalny kod się na stronie umieszcza?

U mnie o 11:00 było 19 miejsce, teraz są jakieś rozbieżności pomiędzy DC i jest na 31 miejscu.

Tak czy inaczej należą się gratulacje.

it_management powinieneś zostać wykluczony z seo społeczności black hat'erów haha

- za rozpowszechnianie "tajnych technik" prosto z BHSeo

- bezpłatne edukowanie

- popieranie teorii realnymi przykładami

Jak powiem ,ze na pewnym duzym forum Black Hatowym mam prawie 5 tys postow to powinno w jakis sposob wyjasnic kim jestem.

Ci co znaja mnie od kilku lat wiedza, ze prezentuje podejscie oparte na otwartej wymianie wiedzy. Moim zdaniem edukacja to podstawa i forum powinno pelnic tego typu funkcje. Natomiast martwi mnie fakt snucia roznych dziwnych teorii (to naprawde jest domena naszych forumowiczow ) i nie popieranie ich testami/lub argumentami.

Szczerze mówiąc sam nie jestem w stanie przewidzieć jak zakonczy sie powyższy test. Z ciekawosci moge opowiedzieć wam, że pierwszą wiekszą fraza w PL jaka udalo mi sie doprowadzic jako samodzielny wykonawca byla fraza kredyty. To dalo mi wiare w to ,ze kazda fraze da sie wypozycjonowac.

Mam 3 pytania odnośnie testu:

1) Napisałeś, że komentarze na blogach idą z automatu. Wykorzystujesz jakieś gotowe narzędzie czy własny skrypt?

2) Jaką ilością różnych anchorów linkujesz do strony pozycjonowanej?

3) Tutaj mały offtop - czy wg Ciebie linki nofollow mają wpływ na wyniki?

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności