Skocz do zawartości

Pozycjonowanie na haslo pozycjonowanie

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 499
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ciekawa teoria - potrafisz w jakikolwiek sposob udowdnic ze filtr byl efektem uzycia xrumera ?

Zastosowalismy na domenie ponad 20 roznych metod budowy linkow. Ja jako osoba ktora wszystkim kierowala nie potrafie ze 100 % pewnoscia odpowiedziec co jest przyczyna a Ty osoba nie zwiazana z projektem wiesz lepiej ?

Kiepsko więc kierujesz.

Patrząc na linki rzeczywiście ciężko zauważyć linki z blogów, forów i innych Xrumerowskich osiągnięć.

Dalej nie wykazales ze filtr wynika z xrumera. Rownie dobrze mozesz twierdzic ze filtr wynika z "-" w domenie albo z koncowki ".us" . Tylko, ze na potwierdzenie swoich teorii nie masz zadnych argumentow.

Zamow u nas blasta na swoja domene i napisz opinie po 2-3 miesiacach. Jesli domena dostanie filtr lub pozycje nie wzrosna (zakladam ze domena nie ma swl i nie bedzie miec) zwroce Ci 3 krotna wartosc,

301 nie przenosi filtra (autopsja i to wielokrotnie zastosowana).

oka: zacznij pisac sensownie opierając się na faktach (podaj je) a nie na swojej fantazji ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Dalej nie wykazales ze filtr wynika z xrumera.

I to pisze ktoś, kto wykazuje filtra innych stron, nie mając o ich pozycjonowaniu zielonego pojęcia.

zgred: fakty podałem, wystarczy popatrzeć na źródła linków. Napisałem, że xRumer w nieodpowiednich rękach (czyli nieodpowiednio użyty) to najszybsza droga do filtra. Najlepiej napisać, że to ktoś stronę wprowadził w filtr.

Pozostawie Twoje posty bez komentarza. na dzien dzisiejszy ponad 3500 fraz i 1350 umow (co nie oznacza 1350 klientow jak niektorzy twierdzili - duzo jest agencji ktore maja umowe + 3-4 aneksy - co daje 5 umow )

Obejrzyj sobie :

https://www.youtube.com/watch?v=9fVSLFYWTZk

Temat znow mozna zamknac nastepny update po 10 wrzesnia. Na dzien dzisiejszy w 3 miesiace udalo sie uzyskac top10.

dziś przeglądałem sobie posty z testu, jak widać nie są one obiecujące

domena : www.pozycjonowanie-google.us / została przekierowana już jakiś czas temu na www.se2007.de

zaś www.pozycjonowanie-google.us wypadło z google

czy mam rację, bo przekierowanie nie przekierowuje filtra tylko przekierowuje moc z poprzedniej domeny

CZY MAM rację, że Xrumer w tym wypadku po prostu spowodował, że domena została kopnięta przez GOOGLE?

Jestem ciekaw, ze względu na liczne testy. SWL jak wiadomo prowadzi do FILTRA, ten test miał pokazać że XRUMER jest bezpieczny.

Jednak z tego co widać, po prostu ta metoda daje kopa na jakiś czas a potem DOMENA ucieka w P***

Tak więc stawiam sobie stwierdzenie, pozycjonowanie tą metodą może prowadzić, że strona klienta zostanie zbanowana a jedynym rozwiązaniem zostanie przekierowanie 301?

czekam na wasze opinię, bo test jak by nie było to wskazuje *więc czy warto pozycjonować tym narzędziem stronę docelową?

edit: miałem zakupić takie pozycjonowanie swojej strony, chodź po tych testach moje obawy narosły

- dlatego, nie wiem czy już tylko pozycjonowanie spoczywa na moich barkach

dla tych, którzy nie mają czego się czepiać :)

przy tak intensywnym linkowaniu jak w przypadku o którym piszesz balansuje się na granicy filtra, myślę, że autor doskonale sobie zdawał z tego sprawę rozpoczynając test ale jak widzisz po przekierowaniu dalej świetnie sobie radzi więc ciii....

na szkolenie się zapisz tylko wróć do swojego nicka... ;)

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności