Skocz do zawartości

Problem ze strona - nie wyświetla się w google

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Założyłem strone w google sites. Gdy wpisuje cały adres strony w google (już nie mówiąc o poszczególnych frazach) nie wyświetla się ona. Jest komunikat o braku wyników wyszukiwania.

Jeśli wpiszę dokładnie strone w przeglądarce wyświetla się bez problemu.

Jeśli ktoś będzie ją chciał znaleźć przez google ma zerowe szanse. Nawet ja wpisując idealnie nie mam szans :-/

Co jest nie tak?

Jest to moja pierwsza strona i już się zniechęcam :-/

Ps czy google to dobry wybór jak na darmowy serwer?

google Analytics jest płatne?

Opcje witryny są następujące:

Adres URL strony - mogę wpisywać niezależnie od prawdziwej nazwy strony, co to da?

metatag weryfikacji narzędzi Google dla webmasterów - czyli słowa kluczowe, po których ktoś znajduje stronę?

Opis witryny - czy to wpływa na parametry?

Google Analytics dla tej witryny - opłaca się?

Dodaj ją do np. do jakiś katalogów.

Można dokładniej?

Jest to moja pierwsza strona.

Ps ma to być firmowa strona, ale firma dopiero raczkuje i ta stronaa na google będzie próbną stroną. Jeszcze nie znam się na tyle, alby iść na "głębszą wodę"

Panowie czy mógł by ktoś odp na kilka pytań?

Adres URL strony - mogę wpisywać niezależnie od prawdziwej nazwy strony, co to da?

metatag weryfikacji narzędzi Google dla webmasterów - czyli słowa kluczowe, po których ktoś znajduje stronę?

Z góry dzięki

Panowie czy mógł by ktoś odp na kilka pytań?

Z góry dzięki

google Analytics wymaga adresu strony kończącej się na com, pl itp

a ja mam coś takiego https://sites.google.com/site/djnaimprezywesela/

to jakim cudem mam to zamieścić?

Z góry dzięki..

• 1 miesiąc temu...

najlepiej wklep w wyszukiwarke site:twoja strona jeśli będzie brak wyników wyszukiwania tzn ze Twoja strona nie została jeszcze zindexowana przez google. W takim wypadku spróbuj dodać się do kilku katalogów z wysokim PR i po kilku dniach powinno być dobrze ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności