Skocz do zawartości

Nowy Wygląd googla?

jamesisko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mam wrazenie, ze nowy design jest narazie tylko testowany na userach. wstawki ajaxowe/js moga spowalniac na starszych komputerach

a co do wynikow - mam wrazenie, ze sa pozniej zwracane, tak jakby algorytm byl zupelnie inny oraz - w przeciwienstwie do tego co bylo - nie sa zwracane z tego samego DC za kazdym razem (kiedys odswiezanie dawalo identyczne wyniki, teraz wydaje mi sie, ze tak sie nie dzieje). szybkosc wyszukiwania skoczyla od setnych czesci sekundy do dziesiatych czesci - czyli 10-krotnie

stare skrypty liczace np. site daja taki sam wynik - czyli zmiany narazie sa pewnie wlaczone tylko dla normalnych uzytkownikow (akceptacja cookie, zalogowani, itd)

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Ja sądzę, że są to beta testy, które pojawiają się od dłuższego czasu, nie wiem na jakiej zasadzie google to wybiera, ale może poprzez aktywność czy coś, pojęcia nie mam, i co zauważyłem nie ma tego jednocześnie na obu przeglądarkach, na zmianę.

ja wyczyscilem cookies/cache i od razu zaskoczyl nowy wglad. wyniki sa w normie jednak w okolicach godz. 8-9 i 20-21 wyniki ma sporo lepsze mam nadzieje ze to nowy silnik :)

SFM Filtry - wysokiej jakości filtry powietrza do systemów wentylacji i klimatyzacji.

W naszym sklepie internetowym filtry powietrza do wentylacji kupisz szybko, tanio i bezpiecznie.

centrale telefoniczne Siemens, Panasonic, Slican

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności