Skocz do zawartości

Nowy Wygląd googla?

jamesisko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Także u mnie dopiero dzisiaj nowy wygląd się uaktywnił. Przed południem tylko strona główna, pod wieczór także wyniki wyszukiwania. Jakieś jaśniejsze te kolorki, troszkę wąsko się zrobiło, przez to, że opcje po lewej są na stałe widoczne. Chyba chcą zmusić ludzi, żeby z tego korzystali.

Tło linków sponsorowanych jest faktycznie jaśniejsze i niemal nie wyróżnia się od pozostałych wyników. Tylko przy bardzo dobrym przyjrzeniu się widać różnicę. Bardzo zła decyzja jeśli chodzi o użytkowników i pozycjonerów. Raczej dobra jeśli chodzi o Google i reklamodawców...

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

Ja już z tego nowego wyglądu korzystam ze 2 tygodnie chyba.

co do wyglądu linków sponsorowanych to są na takim sraczko różowym tle i jak dla mnie się bardzo dobrze odznaczają od reszty

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

A mi się tam podoba...

Nowy Design... Logo i Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooogle jest trochę odświeżone więc jest ok :)

A z błędów...

Wpiszcie jakąś hasło lokalne, a mapka jest jeszcze mniej czytelna niż była.

Trochę się spłaszczyła.

Mogła by być opcja schowaj/pokaż SideBar

Szybka Naprawa błędów WordPress - od ręki i profesjonalnie. 

Najgorzej, że linki sponsorowane mają te same tło co normalne wyniki, nie są niczym oddzielone. Chyba zbliżamy się pomału do czasów w których za TOP3 trzeba będzie płacić.

Prorokuję że źle na tym wyjdą i linki te w topie będą zanikać (brak chętnych reklamodawców), ale z pewnego powodu nie będę pisał, dlaczego.

A mi site na jednej stronce przywróciłem się do normalności. Kiedyś na miałem na domenie xxxx.pl forum więc się trochę zindeksowało. Od kilku miechów forum nie ma i jest strona o tej samej tematyce co dawne forum. Do wczoraj było zindeksowanych ok 600 podstron (strona obecna + stare forum), a dziś są tylko zindeksowane podstrony obecnej strony. Wszystkie podstrony byłego forum wyleciały. ;)

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Zadam bardzo głupie pytanie, które już tu padło: Jak do cholery jasnej wyłączyć ten g*****ny nowy wygląd? I czy w ogóle się da? (ciastka mam wyłączone) Przecież z tego nie da się normalnie korzystać szukając czegoś. Tam gdzie intuicyjnie ląduje mi wzrok przy przeglądaniu wyników tam jest biała pusta przestrzeń.

Jeśli chodzi o silnik to nie ma to nic wspólnego z caffeine, ja dostaję zarówno "stare" i "nowe" wyniki na nowym wyglądzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności