Skocz do zawartości

Nowy Wygląd googla?

jamesisko

Rekomendowane odpowiedzi

A mi się tam podoba...

a już myślałem, że będę jedyny ;-)

co do mapki to u mnie wygląda ok, linki sponsorowane w topie mają różowe tło, po prawej stronie bez dodatkowego tła

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Fuj. Dziwnie się czuje z tym wyglądem. Google zaczyna mi się kojarzyć z jakimś zwykłym katalogiem, czy portalem.

Google zawsze ceniłem za prostotę - odpalasz google -> wpisujesz słowo -> wchodzisz na stronę. Teraz 100 innych rzeczy rozprasza uwagę.

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Widzę jeszcze jedną wadę nowego interfejsu. Jak człowiek chce ręcznie zobaczyć jaką pozycje ma strona na dalej niż pierwszej stronie wyników to nie ma nigdzie jakie pozycje są dla danej strony wyników. Tzn. kiedyś pojawiało się "Wyniki 11 - 20 spośród około xxx,xxx dla zapytania xxxxxxxxxxx" a teraz jest "Strona 2 z około xxx,xxx wyników".

Mnie też denerwuje i zgadzam się, że Google zaczyna przypominać portal. I to ten gorszy z możliwych. Krok w kierunku Onetu...

Działąją Wam skrypty? U mnie wyłapuje 1 frazę na kilkadziesiąt, a wydaje mi się, że nic nie zmienili w strukturze linków.

Jak wygląda parametr site u was w nowym wyglądzie ?

-u mnie " Około 478,00000 wyników (0,18 s) "

Allegro ma 12 000 000. Ty masz kilkadziesiąt razy więcej. Więc raczej nie masz na co narzekać :D

U mnie jest tyle samo na nowym, co na starym.

Z nowego wyglądu najbardziej podoba mi się Goooooooogle <--- przynajmniej nie będę klikał gdzieś obok ;)

Pozostałe rzeczy do bani. Najbardziej denerwujący jest ten panel po lewej stronie---na siłę chcą przyciągnąć klientów do kolejnych swoich usług.

Nie wiem czy to ma jakiś związek, ale od wczoraj straciłem kilkadziesiąt linków z różnych katalogów (niestety jeszcze nie były dopalone) i teraz kilka ważnych fraz poleciało na łeb na szyję :D

Sklep internetowy z artykułami dla dzieci: klocki cobi, zabawki edukacyjne, zabawki smily play, licencjonowane zabawki, wózki, łóżeczka...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności