Skocz do zawartości

Codzienny konkurs Grupy Kafito

Slawek

Rekomendowane odpowiedzi

Nagroda główna: 5,00 zł . Wypas.

To nie nagroda główna tylko gwarantowana.

Natomiast intensywnie rozmawiam ze sponsorami, mam nadzieję że już niedługo pojawią się fajne drobiazgi które się wszystkim spodobają. :)

Lepsze by było losowanie spośród nadesłanych odp.

Pewnie byłoby lepsze, ale na konkurs w którym będzie losowanie trzeba mieć ponoć jakąś zgodę z ministerstwa.

Może ktoś wie jak to działa? Bo losowanie byłoby faktycznie dużo lepsze.

Zapraszam do lektury

Grim wielkie dzięki - przestudiowałem tę ustawę i rozumiem, że organizując konkurs, jeżeli uczestnictwo w konkursie nie wiąże się z ŻADNYM zakupem - losów, towarów itp badziewiów to spokojnie mogę wyłonić zwycięzcę na zasadzie losowania.

W moim konkursie uczestnicy nie muszą nic kupować, więc pod ustawę się nie załapuję i od jutra zmienię zasady wyłaniania zwycięzcy. Będzie obowiązywać zasada losowania wygranego.

Jeśli ktoś uważa jednak że nie może być losowania to proszę aby się tu wypowiedział, zależy mi żeby ten konkurs przeprowadzać zgodnie z prawem, żeby się żaden urzędas nie doczepił.

Prawnikiem jeszcze nie jestem ;) ... ale z tego co mi wiadomo z takiego konkursu nawet nie będziesz mógł odprowadzić podatku ( :) ), bo na nim nie zarobisz ( :( ) To tak jak z konkursami np. pozycjonowania "Gotowi do startu ... start" - dla zwycięzcy nagroda, a dla organizatorów nic więcej jak reklama :)

Pozdrawiam B)

W dniach 8-11.05 mieliśmy mały przestój w konkursie.

Dzisiaj ponownie ruszyliśmy, tym razem z nowymi nagrodami.

Nagrody oglądnąć można tu, na dole strony w części Kalendarium konkursu klikając w odpowiednią nazwę nagrody.

Przez najbliższe 12 dni będziemy testować Waszą znajomość regulaminu Kafito.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności