Skocz do zawartości

Katalog sklepów - GdzieKupic.org

kmike

Rekomendowane odpowiedzi

Pozwolę sobie odkopać trochę temat. Katalog przeszedł gruntowny remont pod względem wizualnym, pod względem skryptu i polityki katalogu.

Koszt aktywacji sklepu w katalogu wynosi 5 złotych brutto w zamian za dostęp 3 (w niedalekiej przyszłości 4) serwisów: Katalogu sklepów, katalogu produktów, katalogu producentów, czwartym ma być serwis z opiniami i oceną sklepów.

Zależy mi na opinii na temat intuicyjności, łatwości w zarządzaniu sklepem oraz pomysłach zmian/błędach, niedociągnięciach.

zostawiam 5 darmowych kodów aktywacyjnych.

pio

pio1

pio2

pio3

pio4

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

• 4 tygodnie później...

Trochę później niż zamierzałem, skończyłem prace nad serwisem opinii dostępnym pod adresem https://opinie.gdziekupic.org

Ponadto, jako dodatek do serwisu stworzyłem funkcję umożliwiającą dodanie adresów email oraz (opcjonalnie) numerów zamówienia i wysłanie zaproszenia do oceny. Więcej informacji na https://forum.gdziekupic.org w dziale "news".

Myślę, że to może zachęcić do dodawania sklepów.

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności