Skocz do zawartości

[STARTUP] MLECZARZ - pressel page system

Bartek

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bym usunal kategorie 'SPAM', nie wyglada ona zbyt dobrze. Wystarczy juz, ze jest kategoria 'inne'. Teoretycznie niby presell page maja sluzyc opisowi ciekawych stron itd., a tutaj nagle kategoria 'SPAM'.

Poza tym niezbyt madrze ze jest ona wspolna z Katalogi i Forum. Wg. tego podzialu to forum PiO jak i wiele innych wartosciowych for ma sie znalezc w kategorii SPAM :)

Proponuje:

- usunac kategorie "spam"

- oddzielna kategoria - "fora i blogi"

- kategoria - "katalogi i precle"

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja bym proponował tak(bo to Twoje jest nie dość że mało logiczne jak na duży system, o czym mają być artykuły w kategorii: SPAM, Fora, Katalogi? :)):

Biznes, Finanse, Ekonomia

Społeczeństwo, Polityka

Media, Informacje, Reklama

Komputery, Internet

Kultura, Sztuka, Muzyka, Film, Fotografia, Grafika

Nauka, Edukacja, Wiedza

Turystyka, Podróże, Ciekawe Miejsca, Noclegi

Sport, Rekreacja, Hobby

Dzieci, Nastolatki, Szkoła

Zdrowie, Medycyna, Dieta, Uroda

Mieszkanie, Dom, Wnętrze

Kuchnia, Kulinaria, Smaki

Motoryzacja, Transport

Rozrywka, Zabawa, Gry

Moda, Styl, Dla Kobiet

Technika, Elektronika, Multimedia

Nieruchomości, Budownictwo, Architektura

Ogród, Działka, Zwierzęta

Nie powiem, że sam wymyślałem wszystko ;).

Widzę że po kilku dniach przestoju w systemie trochę się ruszyło i znalazło się miejsce na kolejne artykuły.

Co ciekawsze ostatnio doszły same PL'ki :wacko: ktoś zaszalał albo administracja wzięła się za zaplecze.

W sumie niezły pomysł z domenami IDN, najtańsze w utrzymaniu(przynajmniej na razie).

Rzeczywiście trochę się ruszyło :wacko:

Poza tym można dodawać do systemu wiele innych domen głównych niekoniecznie drogich w rejestracji i utrzymaniu:

Pełna lista regionalnych i funkcjonalnych domen traktowanych jako główne w systemie Mleczarz.pl

Biorąc pod uwagę post Piasta

może taki układ kategorii:

1. Biznes, Finanse, Ekonomia, Społeczeństwo, Polityka

2. Media, Informacje, Reklama, Komputery, Internet, Technika, Elektronika, Multimedia

3. Kultura, Sztuka, Muzyka, Film, Fotografia, Grafika, | Nauka, Edukacja, Wiedza

4. Turystyka, Podróże, Ciekawe Miejsca, Noclegi

5. Sport, Rekreacja, | Hobby, Rozrywka, Zabawa, | Gry, Dzieci, Nastolatki, Szkoła

6. Zdrowie, Medycyna, Dieta, | Uroda, Moda, Styl, Dla Kobiet

7. Kuchnia, Kulinaria, Smaki

8. Motoryzacja, Transport

9. Nieruchomości, Budownictwo, Architektura, Mieszkanie, Dom, Wnętrze, Ogród, Działka, Zwierzęta

Ja bym jeszcze połączył kategorię 6 + 7, oraz 8 + 9.

Mam uwagę co do dodawania artykułów.

W momencie kiedy jest niezgodność nawiasów klamrowych system sprawdzający mógłby pokazać w jakiej mniej więcej okolicy jest błąd, dzisiaj się z takim nawiasem machnąłem i z 3 minuty musiałem szukać miejsca gdzie jest błąd.

Nie wiem jak innym, ale mi byłoby wygodniej gdyby przy dodawaniu artykułu były osobne pola:

LINK1

- link

- title 1, title 2, ...

- anchor 1, anchor 2, ...

i tak samo z 2 pozostałymi linkami.

W tej chwili w tekście, w gąszczu synonimów trudniej zlokalizować miejsce gdzie jest np błąd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności