Skocz do zawartości

[STARTUP] MLECZARZ - pressel page system

Bartek

Rekomendowane odpowiedzi

Tak na szybko od razu co mi się rzuca w oczy to synonimy powinny być rozpoznawane według 2 schematów {slowo1|słowo2} oraz {slowo1,slow2} - mój soft generuje właśnie z przecinkami i inne rozwiązania dostępne w internecie też z , a jakoś mi się nie chce tego przerabiać ;)

https://www.mleczarz.pl/konwerter.html

//nie działa pod IE więc FF się zadowolić trzeba.

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie wiem jak innym, ale mi byłoby wygodniej gdyby przy dodawaniu artykułu były osobne pola:

LINK1

- link

- title 1, title 2, ...

- anchor 1, anchor 2, ...

Dopisuje do programu prac będzie to wyglądało tak:

mleczarnia.jpg

title bedzie się generował taki sam jak anhor

Nieco ponad 200 - jak pewne zauważyłeś na własnym przykładzie.

W systemie zgodnie z wcześniejszymi rozmowami istnieje kilka kategorii.

Artykuły dodają się do tematycznego "serwisu" i stąd jeszcze stosunkowo niewielka liczba serwisów przyporządkowanych do danej kategorii.

Systematycznie tych serwisów przybywa :) i to mnie bardzo cieszy.

Na razie koncentruje się głównie nad rozwojem systemu.

Każdy z użytkowników mógł do tej pory dodać nielimitowaną ilość domen i max 4 subdomeny ta ilość wzrośnie na pewno do 7 - przynajmniej na początku.

Zmiany w punktacji i skierowanie systemu w kierunku poprawy wartości serwisów(podlinkowywanie jak sugerował screw) będzie możliwe kiedy w systemie będzie już wystarczającą ilość serwisów(przynajmniej kilka tys) i będzie wdrażane etapami.

miło patrzeć jak rośnie

Nieco ponad 200 (...) istnieje kilka kategorii.

Artykuły dodają się do tematycznego "serwisu" i stąd jeszcze stosunkowo niewielka liczba serwisów przyporządkowanych do danej kategorii.

w tym rzecz

dodając kilkadziesiąt synonimizowanych precli, większość wylądowałaby na kilku serwisach

Bartek, tak właśnie myślę po tym co napisał Arni, że trzeba jakoś rozwiązać limit stron. Mógłbyś wprowadzić np. że dla każdej 'setki' jeden opis, i wtedy zostałaby zachowana unikalność, a przynajmniej nie byłoby obawy że drugi artykuł dotyczący tej samej strony zostanie umieszczony w tym samym serwisie co poprzedni.

Szkoda, że nie ma jakiś konkretnych stron demo korzystając z systemu. Chyba, że są, ale ja takowych nie znalazłem ;)

---

Poza tym powinny być przyznawane punkty za unikane IP przynajmniej w obrębie danego user konta.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

https://tworzę-artykuł.pl/ < co to ma być demo czy straszak :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ogólnie patrząc na presell page, wciąż graficznie i stylistycznie wyglądają po prostu jak spam! Jeżeli wszedłby na to pracownik Google, co może się zdarzyć ban z miejsca. Radziłbym stworzyć strukturę kategorii podobną do najbardziej rozbudowanych katalogów. Wtedy jeśli precell powstaje w kategorii X to w swoim menu dostanie 5 subkategorii X'a, więc będzie miał w pewnym stopniu uporządkowane artykuły. Nie wiem jak obecnie to działa po stronie klienta, bowiem nie sprawdzałem lecz może przydałby się wprowadzić system pingowania jeśli takowego nie ma. Dodatkowo odnośnie stylistyki, za pomocą css dałbym tytuły podstron z dużej litery...

---------------------

A co byście powiedzieli gdyby owe strony stały na Wordpressach? Można przecież je szybko dobrze przerobić i 90% mechanizmów wraz z skórkami macie w zestawie (pomijając linki w stopce)!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności