Skocz do zawartości

[STARTUP] MLECZARZ - pressel page system

Bartek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jak w weblinku się coś dyskutuje by do domeny szło min. 500 linków, Ty chcesz 100... tylko na wpis

właśnie moderacja wskoczyła na "OK" świetnie, bo było na 50 publikacji wpierw zero, później 1/5 po paru godzinach 2/5... sobie myślałem zanim dojdzie do końca...będzie trzeba walizki pakować

Ale ładnie się zrobiło, sam też pięć musiałem zmoderować

Chodziło mi o podlinkowanie swojego wpisu w preclu, ale to technicznie trudne do wykonania będzie bo jak precel wyleci to problem będzie odpinać linki z SWLa ...

W syropie jakoś to było rozwiązane przez dodatkowe serwisy linkujące, czy tu też taki system już jest czy będzie ?

Co w ogóle jest planowane do podlinkowania wpisów ?

//nawet seodopalacz miał małe pkt do podlinkowania :)

EDYCJA:

Do podlinkowania wpisów może dobrym rozwiązaniem było by coś podobnego z syropa ?

Czyli dodatkowe serwisy do podlinkowania wpisów(serwisy linkujące). Były by tam krótkie wypisy z artykułu z linkiem do wpisu oczywiście(+ na tym serwisie system rotacyjny.) Dostawało by się punkty do podlinkowania za site, bl, Pr.

Do tego druga opcja z seodopalacza, czyli instalacja SWL na własnych stronach do podlinkowania …

Kolejna opcja. Integracja z SWLami typu weblink, gotlink, seomatkik …

Wydaje mi się że chyba opcja z integracją z SWLmi była by najlepsza do podlinkowywania swoich wpisów, a przynajmniej fajnie było by gdyby była o jedna z opcji :)

podlinkowanie ważna rzecz

jak dla mnie tylko w celu zaindeksowania

po ostatnim updacie ludzie mówią że pingowanie jakby przynosi lepsze rezultaty

nowy silnik G ma to do siebie, że szybko nowości wchodzą w serpy, pingowanie najszybciej daje znać o nowościach na stronie

zapewne stąd wzrost jego znaczenia

Takie rozwiązanie sprawy jak znalazł

wydaje się z powyżej wspomnianych pomysłów najprostsze

dla użytkowników najtańsze, Pingi nie kosztują :)

Dobra Pany

wczoraj dodałem 3 serwisy, chciałem kolejne - Error

żadne 777 na pliki, katalogi nic nie pomogło

dzisiaj patrze, dodane niedawno 3 serwisy usunęło

artykuły były zmoderowane i status "OK"

dziś ponownie 0/5, żaden od 2 dni się nie opublikował

Właśnie zakończyłem update Mleczarza.

Trwał praktycznie cały weekend bo nie wszystko można było naraz zrobić na tym współdzielonym serwerze(strasznie się pocił :) ) - i tu ukłon do kojotka - miałeś rację ale człowiek na błędach się uczy. Niedługo przenosiny na coś własnego.

Podczas tego weekendu przekonałem się że nie wszystko jest takie proste jak sobie człowiek wymysli.

Dziś już poprostu nie mam siły żeby wszystko opisać ale jutro przynajmniej podstawowe kwestie na które pytaliście przez ostatnie dni odpowiem i wytłumaczę.

Ogólnie mówiąc: jest OK :)

Więc tak:

- Moderacja która została wdrożona polega na wzajemnym moderowaniu artykułów przez użytkowników. tekst musi zostać 5 razy przemoderowany i musi mieć 4/5 ocen pozytywnych aby przejść dalej czyli aby zaczął się dodawać na serwisach w systemie. Poza tym w panelu można zgłosić wszelakie nadużycia.

Jeżeli ktoś zedytuje tekst - to ten artykuł będzie musiał być ponownie zmoderowany aby mógł się dalej dodawać.

Mam nadzieje że to przynajmniej w miarę skutecznie ograniczy spam.

Teraz plikowi install.php powinny wystarczyć uprawnienia standardowe - 644 - ale prosił bym o podzielenie się doświadczeniem - zwłaszcza poproszę o ponowną próbę instalacji na OVH.

Wynikłe problemy które nie pozwalają / utrudniają dodać artykuły właśnie się usuwają :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności