Skocz do zawartości

[STARTUP] MLECZARZ - pressel page system

Bartek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Już prawie dobrze, ale jeszcze synonimy źle liczy. Teraz trzeba podać aż 4 synonimy dla 2 gołych słów

{asd|cds|sfffsd|Tekst1} jakisttam kolejny.
takie coś dopiero jest dopuszczalne a to raczej nie 1:1 tylko 2:1.

edit

nie chciało mi się czekać i troche oszukałem system ;p ale stosunek synonimów jest 1:1. A dokładniej w ten sposób:

{a} {b} {c} {d} {as} {dfs}
i zwykły statyczny tekst można dodać i przejdzie, a synonimów w nim nie ma ani jednego :)

Coś czarno widze przyszłość tego systemu. Albo programista nie doświadczony, albo nie ma czasu na ten projekt bo nic się nie dzieje, a niby system ma 1/2 roku.

W sumie sie nie dziwie jeśli system miał być darmowy to jak admin miął na nim zarabiać ? choćby nawet na utrzymanie ... raczej na kupno publikacji chętnych nie znajdzie ;p bo co za problem kupić pare domen w promocji.

Dać więcej czasu, albo poszukać wspólnika.

Po twoim poscie zgłosiła się osoba która zaproponowała pomoc dogadalismy się i prace dalej ruszyły.

We wstępnych rozmowach ustaliliśmy harmonogram prac i zmian.

Projekt pozostanie bezpłatny.

• 4 tygodnie później...

widać projekt trochę przymiera

postów w temacie nie przybywa, dyskutowała wąska grupa forumowiczów, pozostało z niej po niedługim czasie paru, od prawie miesiąca nikt

forum Mleczarza - Not Found

blog - zniknął

zakładka moderacja artykułów - brak

moje zaakceptowane artykuły do publikacji (po moderacji, kilkadziesiąt sztuk) od grubo ponad miesiąca nie są rozdysponowane na serwisy

leżą i marnotrawią swój potencjał, a za wszystkie zapłaciłem, normalnie by pracowały na stronę linkując ją, tak lipa...

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności