Skocz do zawartości

Ocena stronki

hipek666

Rekomendowane odpowiedzi

Nie lepiej te loga firm na sam dół i podnieść wyszukiwarkę i kategorie ?

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

hipek666 napisał(a):
Jeśli chodzi o te marki po prawej to każda z nich jest w TOP5(jeśli wyszuka sie po nazwie).

Myśle że nieźle.

marki muszą zostać ale ja zrobiłem by ich w formie tekstowej:).Roboty nie widzą obrazków(wyłącznie nazwę pliku). To nie znaczę ze musisz tak robić :jezyk1:

Ten tekst na dole: 'SERDECZNIE ZAPRASZAMY Oferta ważna do wyczerpania zapasów.' wygląda dość dziwnie. To samo jeśli chodzi o wyśrodkowane produkty. Najlepiej jest je ułożyć w kolumnach 3x3 albo 4x4, wtedy jest większa czytelność i łatwiej się odnaleźć na takiej stronie.

Nie jest oszałamiająco ale źle też nie jest. Jedyne co ja bym zrobił to zmiana czcionki dla:

Witamy w sklepie internetowym Czystonamaxa.pl!
Oferujemy profesjonalne środki czystości, czyściwa, dozowniki, suszarki do rąk, ręczniki papierowe, sprzęt myjący[...]

i dla "Aktualności". Nieco odbiega od reszty strony. Poza tym te loga naprawdę źle wyglądają i psują czytelność strony. Spróbuj dorwać je w wyższej jakości albo po prostu zamień miejscami z kategoriami, tzn. loga na dół, wybór kategorii na górę. Powinno być lepiej.

Chodziło mi o taki wygląd jak na przykład, na stronie głównej merlin.pl. Tam wszystko jest w kolumnach. Jak się dobrze przyjrzysz i porównasz obydwie te strony, to zrozumiesz o co mi chodzi.

hipek666 napisał(a):

Mogę się mylić, ale czy to nie jest już spamowanie naszego PIO? Co sobie wymyśliłeś, bo nie rozumiem?

• 4 tygodnie później...

Moim zdaniem strona "ciągnie się" za dużo w dół :) Skróciłbym ją odrobinkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności