Skocz do zawartości

Czy kupiłeś kiedyś e-booka?

bybek5

Ankieta  

90 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy kupiłeś kiedyś e-booka?

• Tak
      27
    • Nie
      55

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się ilu z Was kupiło kiedyś jakiegoś ebooka. Ja osobiście nigdy nie zakupiłem żadnego, bo przeważnie znalazłem go za darmo. Poza tym nie lubie jakoś czytać ebooków, wole w tradycyjnej formie czytać książki.

ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50).

Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50)  || 0-z.pl - artykuły do przedruku.

dobrze mi się czyta e-booki

e-gazety też, jednak cena jaką sobie na ogół życzą internetowi wydawcy mnie oburza

za elektroniczne wydanie w kosztach równe groszom każą sobie płacić prawie jak za wydanie papierowe

gdzie drukarnia, papiernia, Kolporter, sprzedawca w Ruchu nakładają swoje marże

Fakt że Vat na gazety wynosi 7% na elektroniczne wersje 22% jednak to i tak zdzierstwo

i dlatego nie kupuję :)

wg mnie nie warto kupowac e-booków. Jak już czytac to kupić ksiązke ale nie e-booka. Czytac na monitorze i psuc sobie oczy...Ja po przeczytaniu 2 stron w pdf-ie już nie daje rady..Zawsze wole wydrukować...

Ewentualnie jakies krókie samouczki z niezbędnymi informacjami mozna kupic.

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

nie wszystkie pdf'y można przeszukać

skanowane nie ale to już nie e-book....

wg mnie nie warto kupowac e-booków. Jak już czytac to kupić ksiązke ale nie e-booka. Czytac na monitorze i psuc sobie oczy...Ja po przeczytaniu 2 stron w pdf-ie już nie daje rady..Zawsze wole wydrukować...

Ewentualnie jakies krókie samouczki z niezbędnymi informacjami mozna kupic.

Grając w siedząc na czacie czy nawet czytając to forum też sobie psujesz oczy, czytając e-booka chociaż robisz coś sensownego;)

A jednak wole książki drukowane zawsze można się walnąć na łóżku i wygodniej poczytać niż laptopa trzymać:D

Nie kupiłem jeszcze eboka ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Sprawa jest prosta, jeżeli elektroniczna wersja książki kosztowałaby np. 20pln, a jej papierowa-wydawnicza wersja 60pln, to nie wahałbym się kupić e-booka. Jeżeli te ceny są porównywalne wybrałbym papierową wersję. Jeżeli książka wydawana jest w tylko jednej postaci i nie ma dla niej alternatywy - nie ma się nad czym zastanawiać....

ja kupiłem ostatnio ebooka : prenumeratę muratorap - róznica w kasie kolosalna bo za 49 zeta mam 12 numerów elektronicznie. Niedogodność że to w PDFie i trochę waży (jakieś 50-60 megsów) ale warto. Składuję, wypalam sobie na plytce i tyle.

Czasem kupię sobie coś do angielskiego.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności