Skocz do zawartości

Przydatne wtyczki SEO dla Wordpress

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
radze ostrożnie z uzyciem canonical - mozna sie naciąć - sporo serwisów wpadło mi w filterki

Zgred możesz rozwinąć z jakiej dokładnie przyczyny za canonical padały filtry?

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Jak google może filtrowac strony za coś co samo promuje > Przeciez to ich wynalazek mający na celu pozbycie się duplikatów w obrębie jednego serwisu, Jakoś mi się nie chce wierzyć że za canonical filtry lecą :)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

to proste - jak wrzuciłem rel canonical to mi zafiltrowało całą stronkę, szczególnie bolało to na jumli, mniej na WP. Skonczyło się ostrymi filtrami trwającymi do dziś na niektorych stronkach. Wyszło na to, ze canonical 3ba umieć uzywac - widac ja nie umiałem i obecnie nie stosuję.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jak google może filtrowac strony za coś co samo promuje > Przeciez to ich wynalazek mający na celu pozbycie się duplikatów w obrębie jednego serwisu, Jakoś mi się nie chce wierzyć że za canonical filtry lecą :)

Jak wstawisz zły canonical tzn. sitewide na stronę główną, to ci Google zafiltruje wszystkie podstrony.

jak ktoś ma w All in One Seo w WP zaznaczoną opcję Canonical URLs to ma właśnie na wszystkich stronach canonical i jest dużo takich blogów i stron i nie mają filtrów.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Ja mam to na wszystkich swoich preclach a jest tego sporo i żadnych filtrów nie mam.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

jak ktoś ma w All in One Seo w WP zaznaczoną opcję Canonical URLs to ma właśnie na wszystkich stronach canonical i jest dużo takich blogów i stron i nie mają filtrów.

Tak, ale niektórzy wstawiają ręcznie do szablonu taki sam canonical na wszystkich podstronach, za co prawie zawsze jest automatyczny, trwający bardzo długo filtr na podstrony. Przynajmniej w google.com, nie wiem jak w .pl.

Zgred miał po prostu źle zrobiony cannonical - wtedy google nie indeksuje stron, którym nie odpowiada cannonical i w tym problem.

All in seo robi wszystko jak trzeba i jest OK - póki samemu się czegoś nie przerabia w kodzie WP.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Ma ktos może wtyczkę która pozwoli na wyświetlanie czegoś w rodzaju chmury tagów wg. jakiś zasad różnych dla każdej strony. Chodzi mi o to aby dla każdego wpisu były inne tagi generowane nie w całym serwisie to samo.

Snake Plisken? Myślałem, że nie żyjesz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności