Skocz do zawartości

Przydatne wtyczki SEO dla Wordpress

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mogę znaleźć odpowiedniejszego tematu.

Gdzie w wordpressie wkleić kod Google Analytics ?

Dokonuję zmian w pliku header.php w opcjach szablonu. Kod wklejam przed znacznikiem zamykającym </head> ale w panelu Analytics mam komunikat - śledzenie niezainstalowane.

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
ok dałem w stopkę i wszystko gra. Myślałem, że system wykrywa instalację od razu a tutaj jednak trzeba było czekać około 30 minut

To jeszcze zależy jaki masz kod GA. Jeśli najnowszy asynchroniczny to wklej go bezposrednio przed <body> więc raczej nie w stopkę. Zaletą tego nowego kodu jest to że może być umieszczony u góry strony czyli szybciej się załadować.

Snake Plisken? Myślałem, że nie żyjesz!

• 6 miesięcy temu...

Szukam wtyczki, która zmienia stronę logowania się i rejestracji na WP, czyli np. zamiast wp-login.php?action=register aby było rejestracja.php?action=register,

chcę w ten sposób odciążyć serwer zasypywany ciągle nieudanymi rejestracjami z publikera, wywołującymi za każdym razem captcha. Ktoś ma jakieś pomysły?

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

qlwik: nie ma takiej wtyczki - to musisz sobie sam w kodzie zmienić.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 3 miesiące temu...

Temat stary ale zaciekawiło mnie to jak to ustawić i okazało się ,że taka wtyczka istnieje :) Nazywa się "Register Plus Redux"

Taki sposób rejestracji można zobaczyć na stronie https://radiobolec.pl/wp-login.php?action=register

adres wtyczki https://wordpress.org/extend/plugins/register-plus-redux/

Sam proces rejestracji można całkowicie zmienić ,także wtyczka jest bardzo przydatna :)

Chcesz widzieć swój mocny link SEO w serwisie www.mediarp.pl ? Pozycjonuj się z SEOpilot, kliknij aby zobaczyć jak się reklamować

Jeśli chcesz możesz zarabiać na swojej stronie www lub blogu przeczytaj jak to zrobić

Super - dzięki za wtyczkę - umieszczę ja na blogu :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jest taka wtyczka.

Mam ją u siebie na blogu.Demo: https://www.smob.pl/wp-login.php?action=register

Wtyczka nazywa się pie register. Można dodać swoje logo , captche, dodatkowe pola itp

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

• 3 tygodnie później...
@goral605 - o to chodziło, tegom szukał :) dzięki :D

Jeśli masz wordpressa 2.7 , bo z tego co czytałem wtyczka nie działa z nowszymi wersjami ;)

Chcesz widzieć swój mocny link SEO w serwisie www.mediarp.pl ? Pozycjonuj się z SEOpilot, kliknij aby zobaczyć jak się reklamować

Jeśli chcesz możesz zarabiać na swojej stronie www lub blogu przeczytaj jak to zrobić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności