Skocz do zawartości

Szukam sprawdzonych precli

junki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Potrzebuję podlinkować swoje strony i zaplecza. Poszukuję precli z historią, takich które są warte polecenia i nie znikną z sieci za rok czy dwa. Oferuję kilka unikalnych tekstów w miesiącu, tematyka różna od usług poligraficznych, poprzez urządzenia cyfrowe a na prezentach czy gadżetach kończąc.

za linki lub zaproszenia, dziękuję

Przy okazji zapraszam do katalog sklepów internetowych

pozdrawiam

junki

Prezent na wieczór panieński

koszulka z imieniem fajny prezent na dzień chłopaka

ołówki, ołowki reklamowe, ołówki grawerowane

Potwierdzam że to dobry pomysł przyda się lista może być płatna.

Zrobiłem już listę katalogów (patrz sygnaturka), jestem w trakcie robienia listy precli. Ciężko to idzie bo 90% publicznych precli jest bezwartościowa, ale jak skończe to z pewnością się pochwalę ;)

www.smaczny.net -sami wykonujemy artykuły i umieszczamy linki.Strona młoda,aktualnie z umiarem linkowana,domena 3 letnia(nigdy nie banowana),wszystkie artykuły zamieszczane wyłącznie przez administratora,100% unikalne treści.W najbliżej osiągalnym czasie nie mam zamiaru zamykać stronę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności