Skocz do zawartości

Koniec konkursu już wkrótce.

beha

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

wow a dzisiaj moja witrynba nieźle poleciała z 5 na 49 .... (super koniec ;) )

jestem ciekawy tylko czy to przez to nadmierne spamowanie słowami kluczowymi w witrynie.

EDIT: ale raczej wygląda to na niezachowanie równagi pomiędzy linikami z polski i stronami anglojęzycznymi. bo w en trzyma się 4.

...

Fobi gdybys od poczatku zlinkowal sie w katalogach to byloby morze inaczej dzis w Top 10 :)

88016[/snapback]

Z perspektywy czasu to o jezu... byloby zupelnie inaczej.

Dla przykladu link-vault, przeciez wystartowalem z nim tak pozno (a cale moje pozycjonowanie polega na uzywaniu jedynie forum :) i z posiadanych 10 500 punktow wykorzystalem ledwo ~450

Dalej wlasnie katalogi, chcialem zrobic to wlasnie bez nich ale to byl blad. Kolejna rzecz, katalo webwweb.pl nie umozliwia dodawania katalogow (wystarczylo zrobic subdomene).

Olsnilo mnie, ze mam jeszcze jedna stron sklepu, za ktora dostalem ... a moze napisze i powiecie co o tym myslicie:

Moje forum w linkor.pl dostalo ~30 000 punktow

strona sklepu (pr4, site: 822 ) dostalo 1235 punktow.

W linkuj.pl sytuacja troche inna, za forum 58 000 punktow

a za ten sam sklep co wyzej 38 000 punktow!

Teraz gdybym na to wpadl pare dni wczesniej to moze by sie to przydalo, a co zrobilem? Przywalilem te 38k punktow z linkuj i razem 4k punktow (jeszcze wygospodarowane) z linkor.pl dzisiaj o 1 rano (w piatek).

I modle sie, zebym za to nie wypadl daleko... poza pierwsza 10.

Napisalem, bo moze sie to komus przyda na przyszlosc (nie ukrywam jak pozycjonuje strona konkursowa bo w sumie to moja wiedza mi na wiecej nie pozwala).

Troche sie rozpiasalem ;)

Pozdrawiam,

Bartek

WebHostingTalk.pl - wszystko o webhostingu

Ja dziś poleciałem na 24 miejsce :)

zakladajac, ze update wynikow jest zazwyczaj okolo 1 w nocy

Po 18-19 czasu polskiego.

Gdyby konkurs zaczoł sie miesiąc wcześniej, i skończył też miesiąc wcześniej byłbym troche wyżej bo ostatnie dwa tygodnie zawaliłem z braku czasu :D

No ale czekam na kolejny pt 'YahooWinner' :blink:

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

A moją zaindeksował 29-09-2005 4:59:12 a wyświetla datę o dzień wcześniejszą.

Pozdrawiam, amicek
=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*
[ budowa maszyn ] [ strzyżenie psów poznań ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności