Skocz do zawartości

Projekt precli

zgred

MiniPrecloProjekcik  

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zdecydował(a)bym się na

• Jednorazowo płacę i dodaję do wszystkich
      16
    • Płacę od wpisu i dodaję pojedynczo według własnego wyboru
      24

Rekomendowane odpowiedzi

Zarabia się troche inaczej :)

ba, dlatego ja nie zamierzam zarabiać na preclach....

Z drugiej strony o ile wydaję ostatnio kilka stówek miesięcznie na płatne katalogi, to raczej nie skorzystam z płatnych precli - zbyt oficjalna forma sprzedaży linków - max kilka miesięcy i będą zerowane PRy, nakładane filtry itp. na precelki.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Ja jestem za drugą opcją. Nie każdy potrzebuje X artykułów, czasem wystarczy np. 10. Zgred jak zrobisz to jestem pierwszym klientem ;)

A tak przy okazji - jak ktoś już teraz udostępnia wpisy w dobrych preclach za za rozsądną kwotę to zapraszam na PW, bo jestem zainteresowany. Ze swojej strony oferuję w 100% unikalne, sensowne, poprawne artykuły, 1200 - 2500 znaków. Piszę na bieżąco, ale zapłacić mogę z góry. Ilość: kilkadziesiąt na początek, a potem zobaczymy.

Podobnie uważam, że najlepszym systemem byłby abonament/punkty jak w weblinku.

Kupujesz powiedzmy 30,50, 100 kredytów.. i wykorzystujesz zgodnie z potrzebami.

Oczywiście koszt musiałby być na poziomie 1-1,5 pln... więc ekonomiczność takiego systemu pozostaje dyskusyjna.

Kokosów się nie zarobi - choć koszty się zwrócą ;)

Problemem pozostaje prywatność takiego systemu - żeby dane precli/adresy nie wyciekły.

Trzeba by jakoś weryfikować userów.. a i tak pewności nie ma...

Jeżeli ktoś ma tego typu projekty - PW i jestem zainteresowany abonamencikiem :)

PiVi

Specjalizacja: Budownictwo. Polecamy najtańsze Płyty PIR - Tanie Blachy i Płyty Warstwowe.
DACHY SOLARNE - Zintegrowane Dachy Fotowoltaiczne 2w1 SOLROOF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności