Skocz do zawartości

Co mi po katalogu stron?

fazik

Rekomendowane odpowiedzi

Myślałem, żeby założyć katalog np. na CNCat. Byłby on tematyczny, względnie wartościowy i zgodny tematycznie ze stroną, przy której sobie dłubię (tak, dla przyjemności), ale:

Czy gdyby był postawiony na subdomenie i podlinkowany wzajemnie ze stroną główną, to może jej zaszkodzić? Albo pomóc?

Jakie w ogóle można wyciągnąć korzyści dla mojej strony, z postawienia przyzwoitego katalogu zakładając, że i tak jedno i drugie będzie na tym samym ip?

Zaszkodzić - NIE

Pomóc - TAK

Przy tak "niewielkim" zapleczu nie ma znaczenia, że będzie na tym samym IP zwłaszcza, że tematycznie jest powiązany.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Korzyści, większy site, więcej odwiedzin głównej domeny przy odpowiednim linkowaniu i tematyce oraz serwis, który może w mniejszym stopniu, w przyszłości posłużyć jako część zaplecza.

Co masz na myśli, pisząc "odpowiednie linkowanie"?

it_management -> Uzasadnij dlaczego tak uważasz :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

jest duza szansa że blog będzie miał bardziej unikalne treści niż katalog :D

mogłbym pokazac katalog tematyczny vs blog ale akurat u mnie obie rzeczy mają uniklany content.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności