Skocz do zawartości

Restart

Zarobek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

sorki chłopaki, ale nie znalazłem nigdzie. Sprawa wygląda następująco, mam dedyka i chyba go zabardzo zatkalem, chce mu zrobic restarta, ale nie wiem jak ?. Nigdy nie robiłem.

Napisałem do hostingodawcy, ale nie chce wykorzystywac non stop jego uprzejmosci, wole sam się nauczyc.

Podali mi komende która powoduje ze serwer sie restartuje, ale jak mam wrzucic komende skoro on nie chce sie polczyc przez program putty. Macie jakies pomysły itp ?.

Za wskazowki bede wdzieczny.

Jak masz interfejs do zarządzania w przeglądarce np OVH, większość VPS'ow zaloguj się do menadżera i wydaj komendę reboot. Inaczej nie zrestartujesz serwera jak nie możesz nawet zalogować się na SSH

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności