Skocz do zawartości

Ciekawe promocje ?

kibic

Rekomendowane odpowiedzi

najlepsze promocje ma od zawsze home i nazwa : ). Adwordsy, antywirusy, domeny.. Tylko zastanow sie czy jest sens brac promocje jak za rok hosting to sobie odkuje na Tobie w abonamencie..

pozdrowienia.

googlerulz.

Witam,

z tego co się orientuje w iprofHosting.pl przy zakupie pakietu MAX HOST PLUS masz możliwość rejestracji domeny bezpośrednio u nich. Każde przedłużenie okresu ważności konta przedłuża Twoją domenę.

Ja osobiście korzystam z tego hostingu i jestem bardzo zadowolony, zero zwisów, szybki i dobry kontakt, telefon awaryjny (specjalny numer dla klienta) + telefon stacjonarny.

Gorąco polecam, ceny może nie są niskie, ale przynajmniej wiem za co płacę

"Jeśli ktoś szuka hostingu/domeny na rok, a regulamin nie posiada żadnych punktów dotyczących obowiązku przedłużenia, to czemu nie?"

pod tym względem masz racje

no ok.. ale strony stawia sie raczej na dluzej niz na rok. wiec ja wole wziac hosting, gdzies gdzie jest tanio i w miare dobrze (unixstorm, 8p, neteasy) i miec stala cene, niz jakies cudaki, regulaminy, telefony i profomy (home w tym przoduje.. jak kupilem serwer na rok i nie przedluzylem to mi nie dawali spokoju, nawet dzwonili dlaczego rezygnuje, z jednej strony to fajne, bo niby wydaje sie, ze dbaja o klienta, z drugiej strony dla mnie to taka proba wywarcia presji).

pozdrowienia.

googlerulz.

w netmark.pl do pakietów droższych niż najtańszy dają domenę gratis, w cenie przedłużenia serwera masz przedłużaną domenę cały czas. Warunek że musisz płacić za serwer na rok z góry.

A ceny bardzo dobre mają.

Systemy bilingowe wody. System ERP Komadres. Firma informatyczna.

Kryptowatuty, rynki finansowe, wiadomości.  Kryptowaluty za darmo - Poradniki.

Zioła. Ziołolecznictwo. Asept czy Octenisept, który wybrać do dezynfekcji ran?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności