Skocz do zawartości

[Sprzedam] opisy produktów

mystery

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam do sprzedania ok. 40 opisów akcesoriów fotograficznych firmy Lowepro. Opisy są bardzo precyzyjne. Każdy zawiera dokładne dane na temat wyposażenia i zastosowania danego produktu. Oprócz tego - dokładne wymiary, pojemności, waga oraz materiał użyty w procesie produkcji.

Wszystkie opisy zostały wykonane w oparciu o informacje zawarte na stronie www producenta Lowepro, więc nie ma mowy o żadnych błędach. Są to w większości tłumaczenia.

Cena za jeden opis - 1 PLN od 1000 znaków (bez spacji).

Ps.: Chętnie podejmę również stałą współpracę w zakresie pisania artykułów (tematyka niekoniecznie z dziedziny fotografii :)), jeżeli potencjalnemu nabywcy będzie odpowiadał styl moich prac. Ze swej strony gwarantuję unikalność, precyzyjny opis każdego produktu, terminowość oraz elastyczność - wszelkie prace wykonuję w oparciu o sugestie i wymogi konkretnego zleceniodawcy.

Stawka (za pierwsze zlecenie) wynosi 2 PLN (od 1000 znaków bez spacji). Jeżeli zdecydują się Państwo powierzyć mi kolejne zlecenia, stawka z pewnością będzie niższa.

Na życzenie mogę oczywiście wykonać artykuły o mniejszej, jak i wiele większej ilości znaków. Zapraszam zatem do współpracy :)

Kontakt:

- GG: 8855136

- e-mail: 19katarzyna83@gmail.com

Pozdrawiam,

Katarzyna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności