Skocz do zawartości

Kilka słów z przecinkami jako anchor

arczi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie

Moje pytanie koledzy dotyczy tego czy warto pozycjonować na kilka fraz jednocześnie, zależ mi na 3 słowach i potem dodatkowo bliskoznaczne .

np anchor będzie wyglądał tak: owoce, warzywniak, czarnków

czy to dobry pomysł z tymi przecinkami w anchorze i jakiego osłabienia można się spodziewać

możde lepiej bez przecinków, no ale wtedy to wyjdzie fraza ?

następnie frazy do wypozycjonowania: owoce czarnków, warzywniak w czarnkowie, tanie owoce czarnków , no itp.

Ja narazie zaczełem linkować tak :

anchor : owoce, warzywniak, czarnków

opis anchora (ten widoczny po najechaniu myszką) : owoce czarnków, warzywniak w czarnkowie, tanie owoce czarnków

Podpowiedzcie prosze czy lepiej jako anchor dawać pojedyńcze ze słów, głownie chodzi mi też o przecinki i jak ma się do pozycjonowania opis anchora, czy coś wogóle daje bo może nie ma sensu go wogóle wstawiać pod anchor

Z góry wielkie dzieki i pozdrowionka

no a jak google może widzieć właśnie ciąg z przecinkami , a może wogóle wtedy tylko będe pozycjonował na fraze "owoce, warzywniak, czarnków" a nie pojedyncze słowa ?

no i jeszcze chodzi o ten opis anchora, ile dawać tam słów, może o samo co w anchorze albo wogóle tego nie dawać ?

Pozdrawiam

Linkując frazę "owoce,warzywa,Czarnków" taką frazę też pozycjonujesz. Google nie oddzieli sobie tego na oddzielne słowa. polecam pozycjonować " owoce Czarnków" i warzywa Czarnków inaczej niema to najmniejszego sensu bo nikt nie wpisuje przecinków w wyszukiwarce.

O i super odpowiedź, a co powiecie mi jeszcze na temat opisu anchora (ten tekst widoczny po najechaniu kursorem) ?

kurcze, coś niechcąco wcisnełem i ponownie poszedł post, ale czemu go nie moge usunąć (brak takiej opcji)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności