Skocz do zawartości

Zmagania o TOP1

Rekomendowane odpowiedzi

Linkowałem linkowałem i zdobyłem w końcu na wspomnianą frazę TOP1. Trochę to jednak trwało.

Musiałem jednak znacznie przebić linkami konkurencję. W chwili obecnej mam 60% linków więcej. Niemal wszystkie z dobrych źródeł. Jeszcze raz sprawdza się zasada: "cierpliwie rób swoje a zostanie ci wynagrodzone"

Nie wygadujcie głupot z tą analizą statystyk. A co jeśli żadna ze stron nie ma GA? Myślicie, że każdy użytkownik ma zainstalowany GTB aby pobierać takie dane? Jak dla mnie to kwestia czasu kiedy zmieni się lider. Miałem kilka takich przypadków, że ciężko było przebić się do top1, bo ktoś miał starszą (?) domenę (w sensie baaaaaaardzo długo była na jakieś hasło w top1). To, że umieszczasz linki na jakiś zapleczach to zdecydowanie za mało. Musisz linki zdobywać cały czas. Myślisz, że jak konkurencja ma 400 linków (bez względu na ich parametry) a Ty będziesz miał 402, to będziesz wyżej?

Zapamiętaj sobie jedną rzecz raz na zawsze. SEO i wszystko co się wokół tego kręci wymaga CIERPLIWOŚCI B).

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

A struktura linkow wewnetrznych. Mam podobny problem - od roku bylem TOP 1, a przescignela mnie strona, ktora miala o 2/3 mniej linkow ode mnie. Jestem w trakcie malych tekstów na temat dopasowania linkow do strony - ich liczby, ilosci linkow z anchorem do calkowitej liczby, domeny, podstron itd.. zobaczymy co z tego wyjdzie. Koncza mi sie pomysly ;]

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności