Skocz do zawartości

Lista płatnych katalogów (nie)wartych uwagi

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Warto płacić za katalogi tylko takie, w których dodanych wpisów nie będziemy musieli dodatkowo dopalać.

Jest dużo racji w tym co mówisz, ale na forum jest taki jeden co uważa, że wszystko trzeba "dopalać" i na pewno zaraz tu pospamuje :)

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Co rozumiesz przez słowo "słaby" ? Nie zależy mi, czy ktoś poleci/odradzi moje katalogi.

Te 'słaby' pisałem również, jeżeli katalog wymaga unikalności opisu (wiem, dziwne - ale nie zamierzałem publikować list). Ale tak właśnie patrzę na te Twoje katalogi i chyba się pofatyguję. :)

Co rozumiesz przez słowo "słaby" ? Nie zależy mi, czy ktoś poleci/odradzi moje katalogi. Chciałbym jedynie wiedzieć czego im brakuje, gdyż chcę je dalej rozwijać do przodu.

Nie bój nic, są OK. Ciekawe jakby określił swoje katalogi, pisząc że Twoje są słabe....

Swoją drogą skoro są płatne, to wywal z nich te captchy - denerwują mnie, a dużo dodaję do Twoich katalogów.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Lista katalogów do których dodałem od czasu pierwszego posta w tym temacie

www.global.net.pl - 1,22 zł

seowiec.pl - 2,44 zł

www.aliweb.pl - 1,22 zł

katalog.ak47.az.pl - 2,44 zł

netlaw.pl - 2,44 zł

bajery.pl - 1,22 zł

bacari.pl - 2,44 zł

alustar.pl - 2,44 zł

innowacyjny.com.pl - 2,44 zł

seokatalogstron.com - 2,44 zł

Na premium sms'y wydałem już 117,73zł - czekam na kolejne propozycje. :)

Ogólnie nie zwracam na płatne katalogi ale na pewno nie opłaca się dodawać wpisu do takich katalogów jak ten:
www.katalok.pl - 6,10 zł

Nie dość że wpis jest najdroższy z wszystkich możliwych to jeszcze nic nie daje bo nie jest frendli SEO , co innego z płatnymi katalogami SEO w rozsądnej cenie takimi jak zgred.pl

bzdura

najdroższy jest twój webmini, ponieważ wpisy wymagają kosztownego linkowania

najdroższe to są katalogi zgred'a ...

memu sercu tez hehehe

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Elsto jest darmowy (Przynajmniej do końca miesiąca).

Niepotrzebnie się tym zasugerowałem i nie dodałem swoich stronek...

Jeszcze maj, a Elsto jest płatny :aniolek:

Moderowany katalog stron ogrodniczych - Zapraszam do wpisów branżowych stron (na moderację trzeba się sporo naczekać ale warto)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności