Skocz do zawartości

Lista płatnych katalogów (nie)wartych uwagi

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

myślę że katalog

Póki co chyba tyle :)

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
myślę że katalog

Póki co chyba tyle :)

W powyższych przypadkach PageRank powinien być jednym z ostatnich czynników branych pod uwagę, bo możesz wysnuć bardzo złudne wnioski. Np. moc wpisu w katalogu WP, pomimo PR 5, jest znacznie słabsza niż wpisu w zadbanym SEOKatalogu o PR 2.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Za parę dni będę drugi raz weryfikował całą listę pod względem cena/jakość. Nie wiem czy będę publikował, niech każdy sam pomyśli. :)

marcinm20, dzięki za propozycje. Wezmę je pod uwagę.

Oczywiście iż PR nie ma znaczenia ale szczegółowo kto będzie chciał to sobie już przeanalizuje sobie katalog pod względem gdzie już lepiej dodać czy do interii czy też do dobrego seo. Myślę że każdy wie z doświadczenia że katalogi nawet te dobre nie zawsze się dobrze indeksują na indeksacje trzeba poczekać a te "niby słabe " są tak dobrze podlinkowane iż link jest do kilkunastu h w google ;) Ja podałem tylko katalogi myślę że warte dodania z tym iż w Interii nie dostaniemy linka seo ale myślę że warto dodać, jeśli ktoś uważa że nie warto to może zainwestować w coś innego za tą kasę może mieć kilka dobrych wpisów w innych katalogach. Pozdrawiam

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Czy jest ktoś w posiadaniu gotowej listy płatnych katalogów w których istnieje możliwość płatności przelewem a nie tylko poprzez sms?

Ja akceptuje :) Do tego jest możliwość dodania nieszablonowego wpisu, np. z grafiką , wszystko do dogadania poprzez kontakt na e-mail.

StronyDlaDzieci.pl - tylko strony przeznaczone dla dzieci

KatalogStron.edu.pl - strony chociaż w niewielkim stopniu zahaczające o edukację, naukę.

Do mojego www.seokatalog.pl pewnie się jeszcze nie dopisałeś, więc zapraszam :D

Szkoda, że nie ma opcji płatności sms'em (chyba pierwszy raz się z tym spotkałem). Ja np. dodaje stronę w imieniu mojego pracodawcy do różnych katów, więc płatność przelewem byłaby dla mnie bardzo uciążliwa, musiałbym płacić z prywatnego konta, a potem żądać zwrotu od szefa... A tak wysyłam sobie sms'ki z służbowego telefonu i nic mnie nie interesuje...

Potrzebujesz nietypowy pendrive? Tylko teraz pendrive 8GB od Bone w tak dobrej cenie. Zapraszamy.

Kosmetyka aut - auto detailing Łódź

Do mojego www.seokatalog.pl pewnie się jeszcze nie dopisałeś, więc zapraszam :)

Szkoda, że nie ma opcji płatności sms'em (chyba pierwszy raz się z tym spotkałem). Ja np. dodaje stronę w imieniu mojego pracodawcy do różnych katów, więc płatność przelewem byłaby dla mnie bardzo uciążliwa, musiałbym płacić z prywatnego konta, a potem żądać zwrotu od szefa... A tak wysyłam sobie sms'ki z służbowego telefonu i nic mnie nie interesuje...

Dla mnie SMSy to zdzierstwo i dlatego nie mam tej formy płatności w katalogu. Robisz przelew, zapisujesz potwierdzenie przelewu i szef oddaje pieniążki ;) Da się, da, a czy warto, to już nie mnie oceniać, bo nie będę obiektywny :D

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Jako opcja sms by się przydał mimo wszystko. Nazywasz to zdzierstwem, ale naprzykład ja mam około 300zł miesięcznie do wykorzystania na smsy do katalogów i nawet wolę dać 11zł za dobry wpis z tego sms'a niż 4zł przelewem, bo poprostu by mi się zmarnowała. Wiele osób tak ma, nie mówie o takich kwotach, ale zawsze zostanie to 20zł które można tak wydać.

to twoja lista - kazdy ma prawo do swojego zdania, kazdy moze skrytykowac/ucieszyc sie. Moge sie np dowalic ze nie ma linksorka ale nie kazdy musi uwazac go za rarytas :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności