Skocz do zawartości

Lista płatnych katalogów (nie)wartych uwagi

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

niezle-strony.pl maja zaindeksowane wyniki wyszukania ... zagrożenie filtrem.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

zaindeksowane wyniki wyszukania ... zagrożenie filtrem.

Jak już się przyczepisz do dobrej konkurencji to nie odpuścisz, co ? Publikując takie informacje któryś raz liczysz na spełnienie się 'zagrożenia' ?

W sumie indeksujesz u siebie TAGI - niewielka różnica - to też są wyniki wyszukiwania, tylko , że 'ustawione'.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zgodnie z wytycznymi Gugla zabronione jest indeksowanie wynikow wyszukania, a tagi to nei są wynikiami wyszukania - było o tym rozprawiane wielokrotnie.

Tak dla przypomnienia; niezle-strony byly juz w filtrze jako niezle-majtki.pl.

Nie sa dla mnie konkurencją.

edit: gostek mnie uprzedził - lineczek poniżej ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jakim narzędziem mierzyłeś BL ??? Tabela przydatna aczkolwiek ja do niej sceptycznie podchodzę dla mnie ilość BL nie zawsze ma znaczenie można mieć 100 BL ale jakościowo tak wysokich że nawet 1000 beznadziejnych nie przebije. A katalog gazety hmm tam nikt się nie przejmuje jego jakością dodają wszystko fakt faktem dostał kopa ze starego katalogu i dzięki linkowaniu innych osób ma dobrą moc gdy by nie to były zwykłym ze spamowanym katalogiem

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Jakim narzędziem mierzyłeś BL ??? Tabela przydatna aczkolwiek ja do niej sceptycznie podchodzę dla mnie ilość BL nie zawsze ma znaczenie można mieć 100 BL ale jakościowo tak wysokich że nawet 1000 beznadziejnych nie przebije.

Katalogi z duża liczbą BL mają najczęściej duże PR, czyli jakość BL powinna być niezła.

Treningi WattUp.pl

Nie wiem dlaczego nikt nie wspomina o tym katalogu. Według mnie jest on bardzo doby i tani. Wykupione wpisy wyróżniające dla innych katów też chyba o czymś świadczą (noi ja też się skusiłem ;)).

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności