Skocz do zawartości

Nowy Seokatalog

slaymer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziwne, muszę przyznać, gdyż chyba dodałem każdą zasugerowaną kategorię jaką otrzymałem. W każdym razie w kategorii Sport - są szachy.

Pozdrawiam

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

no i coś się spsuło. katalogu nie ma od południa w indexie googla - a miał ponad 400 stron zaindexowanych.

a) czy możliwy jest ban po dwóch dniach? (pech?)

;) katalog nie był jakoś bardzo mocno linkowany, jeżeli z tego powodu ban to chyba można by za łatwo konkurencję wybić

c)po prostu jakieś zawirowanie i nie ma powodów do paniki?

d) jestem d..pa i coś źle zrobiłem

e) jakieś inne pomysły

edyta,

no i spadł PR, czyli ban. naprawdę nie wiem za co. Czy istnieje możliwość przeniesienia wszystkich wpisów na inna domene, tak, aby Ci co dodali stronę nie stracili swojej pracy?

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

no tak się właśnie zastanawiam, bo to co pokazuje google site: to są strony poprzedniego wlasciciela strony, a brak indexowania i brak page ranku, cóż sugerowałem się wtyczką w skrypcie seo-katalogu. Rano byłi IP ~400, później 0, PR do około 16 wynosił 2, a później spadł na n/a.

Panikarzem nie jestem, ale szkoda mi by było ludzkiego wkładu w ten katalog :)

katalog powoli zmienia szatę graficzną - na razie korzystam ze wsparcia seo-designu :) ale uczę się! Nie mogę jednak ogarnąć prawej strony nagłówka (wyświetlania się stron np premium), dlatego na razie puste, ale ogarnę to, bom zawzięty. Wprowadzane 'modyfikacje' i tak czynią mnie dumnym ;)

Katalog wolno rośnie w bl, (nie mam takiej wprawy jak inni, ale się staram) niestety problemy hostingodawcy nie pozwalają na aktualne wyświetlanie PR i IP, ale i tak uważam, że dobrze trafilłem - support omni i support generala - to naprawdę duże pozytywy mojej przygody z katalogiem.

Największa trudność to odrzucanie wpisów, trudno się przemóc do odrzucenia czyjejś pracy i jeszcze nie obrazić go w uzasadnieniu :)

Normalnie, chyba zacznę bloga pisać o początkach posiadania katalogu.

Jak ktoś ma jakieś uwagi - pisać ;)

@edyta

Oczywiście dziękuję tym wszystkim co dodali swoje stronki do 0-00 :)

• 2 tygodnie później...

w związku z przekroczeniem przez katalog 500 dodanych stron

10 wpisów ma możliwość otrzymania wpisów premium:

# Wpis może znajdować się w 5 kategoriach

# Wpis najwyżej w swoich podkategoriach

# Wpis najwyżej w swoich kategoriach

# Wpis dodatkowo wyróżniony kolorystyczną ramką

kody:

0001

0002

0003

0004

0005

0006

0007

0008

0009

0010

poinformujcie o wykorzystaniu ;)

pozdrowienia

Skoro jest podkategoria, to jest i możliwość ;), a niektóre zaplecza to są bardziej wartościowe niż niejedne 'zwykle' strony. Fakt, zdarzają się takie jak dziś miałem - około 10 wpisów z mixera niepoprawnie gramatycznie ortograficznie i inne 'ficznie', takie oczywiście odrzucam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności