Skocz do zawartości

Nowy Seokatalog

slaymer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Regulamin faktycznie ukradła zmiana skórki - napisałem na starej, zmieniłem i już nie sprawdzałem, wieczorkiem go wstukam (dzięki za zauważenie!)

co do zliczania, faktycznie przy dodawaniu nie widać, ale w panelu admina przy każdym rozpatrywanym wpisie mam ilość znaków właściwą. Dziwne to.

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Jako, iż idziecie jak burza! i przekroczono 600 wpisów kolejne 10 premiumuff

0001

0002

0003

0004

0005

0006

0007

0008

0009

0010

Miłego dodawania

Pozdrawiam

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

dodałem, napotkałem błąd...

Warning: Missing argument 6 for pages(), called in /home/netpieniad/domains/0-00.pl/public_html/templates/seo-tools/sub.php on line 18 and defined in /home/netpieniad/domains/0-00.pl/public_html/includes/template.php on line 569

Warning: Division by zero in /home/netpieniad/domains/0-00.pl/public_html/includes/template.php on line 571

• 3 miesiące temu...

Katalog 0-00.pl zyskał nowy wygląd, miało być mrocznie i tak też jest. Skórka chłopaków z seothemes za co wielka siekierka na ich cześć - naprawdę gorąco polecam współpracę z nimi. Regulamin itp dodam jutro, na dziś parę kodów

0003

0002

0001

0004

0005

0006

0007

0008

0009

0010

zapraszam do dodawania wpisów, komentowania i znajdowania ewentualnych błędów :)

Informacje jak dodać wpis:

Lorem Ipsum

pozatym troche zbyt żałobna kolorystyka, ogólnie 4+ :)

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Mroczne theme mają to do sieibe, że pod niektórymi ekranami są bardzo ciemnei i nic nie widać. U mnie na laptopie jest bardzo średnio, na monitorze lcd - świetnie ;) Z kolei na drugim laptopie również jest OK. Także tutaj to tylko i wyłącznie wina grafiki.

Do zmienienia zostało lorem ipsum i pare zmian o których pisałem slaymerowi na PW :) Chyba z emocji zapomniał :)

nie z emocji a z przepracowania :), jutro zamierzam w pracy wypoczywać to się zmiany (otrzymane od raka na prw;) powprowadza. U mnie na lapku grafika jak najbardziej czytelna.

Oj nie lubię czarnych stron www... nie lubię... Po dłuższym przeglądaniu czuć, jak oczy pracują intensywniej.

Na szczęście swoją stronę dodałem jeszcze przed wprowadzeniem nowej szaty :)

logo wygląda bardziej na napis "O-OO" niż "0-00"

Też mam takie odczucie.

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

• 5 miesięcy temu...

ów moderowany katalog stron od jakiegoś czasu płatny, niestety ilość spamu mnie na tamten czas porażała - no i 3x0 stało się płatne.

dziś z okazji przejścia na 1.41 trochę kodów - co do wyjeżdżania tytułów poza ramki - wiem, w weekend będzie naprawione. Jak jakieś inne błędy widzicie - piszcie.

Wpisy premium - będziecie latać na slajderze :)

PIO_01

PIO_02

PIO_03

PIO_04

PIO_05

PIO_06

PIO_07

PIO_08

PIO_09

PIO_10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności