Skocz do zawartości

Nowy Seokatalog

slaymer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzięki za kody :)

Czy losowe strony i kategorie nie powinny być 'losowe'? Tagi faktycznie się zmieniają, a wspomniane elementy już nie. Co więcej w losowych stronach to ostatni link ma inny kolor i jest przesunięty względem pozostałych co nie wygląda zbyt ładnie.

Dodawarka faktycznie może być wyżej - chwile jej szukałem ;)

Lekkie konstrukcje stalowe na potrzeby budownictwa mieszkaniowego i przemysłowego - projekt, wykonanie, montaż.

PIO_04 - jeszcze raz bo ktoś wziął i zmarnował na niezbyt dobrą pozycję ;)

Zbieram uwagi, zbieram, ale nie ja to tworzył więc wprowadzanie ich trochę potrwa :), co do ostatniego linka w losowych - tak to moja żałosna próba ;), postaram się poprawić

Chociaż w sumie @edyta

link był w tym samym kolorze, i kategorie się losowały - czyli coś przy przejściu na 1.41 się trafiło ;)

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

logotyp całkiem ciekawy jak na taką dziwną domenę, chociaż ja dodałbym jeszcze jedną "kropę" przed pl :)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Prosimy o jeszcze trochę kodów, bo już nie ma :)

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Dzięki zakody, PIO_03 wykorzystany.

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

• 6 miesięcy temu...

Z racji iż dzisiaj moja szacowna małżonka po raz trzeci w życiu pokazała mi dwie kreski :)

do poniedziałku do 8 rano

0-00.pl to darmowy katalog stron - dodawajcie i sie radujcie \o/\o/\o/

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności