Skocz do zawartości

jak to sie robi - od poroanacstaw

muchman13

Rekomendowane odpowiedzi

Załóżmy że mamy już duże zaplecze, kilkadziesiąt stron, na kilkunastu adresach IP, chce zacząć dodawać linki. Fraza jaka mnie interesuje to "serwis zapalniczek jednorazowych" a adres strony www.moja_strona.pl.

1. czy powoli systematycznie dodaje linki na frazę "serwis zapalniczek jednorazowych" na wszystkich stronach zaplecza i tylko na tę frazę.

2. czy dodaje na stronach byle jakich linki np na fraze "moja_strona.pl" żeby pozyskać linki przychodzące do strony i na wartościowych na frazę "serwis zapalniczek jednorazowych"

3. Czy może jeszcze inna strategia:)??

pzdr

Ja bym zaczął od tego, że ta fraza jest nie warta pozycjonowania (mniej niż 10 wyszukiwań miesięcznie).

1. Systematyczne zdobywanie linków, nie tylko poprzez strony zaplecza, ale także poprzez precle, katalogi itd. Fraza nie powinna być Ciągle ta sama, lecz powinna być zróżnicowana (inny przypadek rzeczownika). Powinieneś także linkować take frazy jak zapalniczki jednorazowe, naprawa zapalniczek czy coś co jest powiązane z Twoją stroną. Oczywiście najwięcej linków musisz zdobyć z anchorem serwis zapalniczek jednorazowych.

2. Nie byle jakie ale powiązane tematycznie z serwis zapalniczek jednorazowych.

3. Pamiętaj, aby nie linkować do strony pozycjonowanej ze wszystkich stron zaplecza bo pewnie większość z nich nie będzie miała dużej mocy. Lepiej zbuduj sobie jakiś schemat linkowania między zapleczówkami, a stroną pozycjonowaną.

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności