Skocz do zawartości

Robienie Klienta na Szaro z Pozycjonowaniem

Kil Bill

Rekomendowane odpowiedzi

Do mnie zgłosił się klient niezadowolony z profesjonalistów firmowych nie z allegro,

jak sprawdziłem linki i strony to normalnie padłem :D

20-30 linków wychodzących ukrytych na stronach

a najśmieszniejsze a może najtragiczniejsze są cytaty ze strony tych profesjonalistów.

Jesteśmy firmą, która powstała w jednym celu: umiejętnie i profesjonalnie wspomagać firmy w wyróżnianiu ich serwisów WWW w zasobach Internetu.

i następny

KAŻDE działanie - aby jego efekt był trwały - wymaga czasu, dlatego niektóre nasze działania przynoszą skutek dopiero po kilku tygodniach a nawet miesiącach. Nie stosujemy działań typu "trick and shots" - nasze działania są etyczne.

i jeszcze jedno

Firma ***** jest jedną z wielu firm działających w Internecie i zajmujących się pozycjonowaniem, ale ... No właśnie jest wielkie "ALE", które pozytywnie wyróżnia nas na tle firm konkurencyjnych.

normalnie ręce opadają a przy takiej ilości linków wychodzących (dodam, że do bani anchory oraz niezgodne ze standartami) gó*****y efekt

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A)Aparaty Cyfrowe wał nastepny i podkładanie świni innej osobie

Witam Panie ....... przesyłam Panu ofertę pozycjonowania na poniższe słowa kluczowe. Cena startowa jest tak wysoka ponieważ Państwa strona jest spamowana (moze sie okazać ze w niedługim czasie Google ja zbamuje i nie bedą się Państwo wyświetlać, jeżeli nadal będzie w taki sposób pozycjonowana[spamowana] Państwa strona)- zawsze może polecieć ( nie ma techniki bezpiecznej) strona jest w linkorze jakby ktos pytał bo sprawdziłemdla słów:

aparaty cyfrowe, aparaty fotograficzne, lustrzanki

Na start: 3500zł +VAT ( tu jest wyłudzienie raczej) -bo pieniądzę zostaną wzięte a efektu może nie być kompletniemiesięczny koszt 800zł +Vat jeżeli słowo wyświetlało się przynajmiej 21dni w miesiącu (1-10pozycja). 10 pozyje to klient zrobi sobie klepiąc do katalogów

Własciciel tej oferty jest świetnym pozycjonerem do jego strony prowadzi 7 linków

przewalka5en.jpg

bez komentarza

B)Pewna firma tu z forum robi wodę z mózgu innej powaznej firmie z Krakowa .

Oferuje pozycjonowanie 10 fraz w pozycjach oczywiście 1-10 :D ale to jeszcze mało.

Najpierw coś obiecuje klientowi a pożniej szuka pozycjonera w watku na forum do zatrudnienia i gra na czas z sekretarką w tamtej firmie mały detal to moja znajoma firma więc obejrzałem sobie oferty

Dosłownie kanał ;)

Oba przypadki nie są moje nadesłali mi je forumowicze(znajomi)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Jak tak dalej pójdzie to bedzie w SEO jak w budownictwie :D

pozycjonowanie na wydmuszke

i łańcuszek zlecająco/podzlecających ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

No mnie chyba nie pytasz :D

Ja agencję reklamowe to moge po sznurku spuścić B)

A na poważnie to jak widzę oszustwo na oszustwie i jak powazny przedsiębiorca ma coś znależć ;)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Coś chyba nie postępuje w temacie współpracy z "agencjami interaktywnymi współpracującymi z potentatami rynku" profesjonalnie bo coraz częściej otrzymują ode mnie cóś takiego

reasumując, przyjemny dla oka wodotrysk całkowicie nieprzydatny dla Waszego klienta.

P.S.

osobom odpowiedzialnym w Waszej firmie za tworzenie serwisów www polecam odwiedzenia forum PiO

;)

Do mnie zgłosił się klient niezadowolony z profesjonalistów firmowych nie z allegro,

jak sprawdziłem linki i strony to normalnie padłem :)

a najśmieszniejsze a może najtragiczniejsze są cytaty ze strony tych profesjonalistów.

Nazywajmy firmy po imieniu Firma to Thesis

Ja uważam, że klientowi który u nich pozycjonuje to nie szkodzi

- trudno na takich trafił - jak im się uda wsadzić go gdzie chcą to w sumie

bedzie zadowolony - mnie tylko nurtuje jedno pytanie czy włascicele stron z których

są linki wiedzą że ich serwis służy do pormocji innych i ma słabszą pozycję ?.

TO wszystko - naprawdę spamowanie, zabawa w etykę mimo że nie nie popieram takich metod kiwania wyszukiwarek zwisa mi - trudno i tak postram się być od nich lepszy bez spamu. Nie lubię na natomiast gdy ktoś kogoś "rżnie" - czytaj okrada. Kiedyś obrobli mi samochód i 5 osób widziało a nikt nie chciał mi pomóc, na szczeście znalazł się młody chłopak który miał odwagę zrobić zdjęcia całemu zajściu! Teraz sam gdy widzę, że ktoś kradnie nie popuszczę naprawdę nie trzeba wielu "idealistów" żeby zrobić porządek :).

• 2 tygodnie później...

Następna perełka "profesjonalistów" i miszczóf SEO z pod znaku www.pozycjonowanie.org.pl

(przestałem się szczypać i bedę wymieniał takie firmy bo same sie podkładają)

Strona przez nich pozycjonowana www.hydropool.pl (klient pewnie trafił do mnie niezadowolony z wyników)

dla mniej wtajemniczonych sprawdźcie cache i górny pasek stronki :P

To ja trafiłem na taki kwiatek - opis pozycjonowania - "xxx ma przyjemność zaproponować Państwu skorzystanie z nowego, niespotykanego dotąd w internecie, sposobu promocji strony www. Polega on na błyskawicznym pojawieniu się w sieci kilkuset nowych linkow prowadzących do Państwa strony. Wykorzystujemy do tego celu domeny internetowe zarejestrowane na naszych serwerach w ramach bezpłatnej usługi rezerwacji domen. Pojawienie się w sieci kilkuset nowych linkow do Państwa strony nie pozostanie niezauważone przez serwisy wyszukwiawcze."

No na pewno nie pozostanie niezauwazone :)

Czym jest pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach ?

Jest manipulacją tzw. Bot-robota indeksującego strony w wyszukiwarkach pod odpowiednimi słowami

kluczowymi (frazami) w taki sposób, aby pozycjonowana strona znalazła się na jak najwyższej pozycji dla

tych słów. Promowanie tym sposobem reklamy składa się z prawidłowej optymalizacji kodu serwisu oraz

odpowiedniego linkowania z innych stron tzw. PankRank (PR).

Znalezione na jeden z aukcji na allegro :hello:

Bo to co kocham to szanty. Lubisz także? A jak przychodzi zima i brakuje mi żagli wchodzę na forum żeglarskie.

Jeśli chcesz dodać swoją stronę do kolejnego qlweba to zobacz katalog stron.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności