Skocz do zawartości

Robienie Klienta na Szaro z Pozycjonowaniem

Kil Bill

Rekomendowane odpowiedzi

nie ... kloaka :hello:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzisiaj dostałem wiadomość takiej treści:

Zarejestrujemy Twoja strone w ponad 900 wyszukiwarkach i serwisach internetowych. Mozna to porównac do swoistej "rejestracji" w sieci, niezbednej dla osiagniecia sukcesu w pozycjonowaniu strony. Dzieki tej procedurze Twoja strona automatycznie znajdzie sie w czolówce wyników wyszukiwania. Rejestracje w wyszukiwarkach ponawiamy w regularnych odstepach czasu, dzieki czemu caly czas utrzymywana jest wysoka pozycja Twojej firmy w wyszukiwarce.

Umieszczamy Twoj a stron e na czo l owych pozycjach w wyszukiwarkach Google, Yahoo i MSN!

Z nami Twoj a strona znajdzie sie na pierwszym miejscu!

Sama obecnosc w internecie to nie wszystko - trzeba jeszcze dac sie zobaczyc!! Decyzja, czy potencjalni klienci znajda Twoja strone nalezy tylko do CIEBIE!!

Wykorzystaj swoja szanse i sprawd z nasz serwis!!

Zarejestrujemy Twoja strone w ponad 900 wyszukiwarkach i serwisach internetowych.

Teraz za jedyne 199,- € (zamiast 249,- €)

Jesli nie bedziesz zadowolony z naszego serwisu gwarantujemy pelen zwrot pieniedzy! Bez zb e dnych pytan!

Zamów teraz - bez z adnego ryzyka i z pe l n a gwarancj a zwrotu pieniedzy!

Nasi klienci o nas:

• "Jestesmy zachwyceni! Co miesiac nasz a stron e odwiedza ponad 12 tysi e cy uzytkowników!"

• "Dzieki waszej pomocy liczba naszych klientów potroila sie! Dziekujemy!"

Zamów teraz - bez z adnego ryzyka i z pe l n a gwarancj a zwrotu pieniedzy!

Sprawd z nas - nie ponosisz z adnego ryzyka !!

Z wyrazami szacunku

rejestracja-domen

---------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------

Jezeli nie zyczycie sobie Panstwo otrzymywac newslettera, prosimy o zawiadomienie nas

droga mailowa.

-------------------------------

Nadawca: Sylwianonhkh@gmail.com (drugi mail na inne konto: Anitafqvrvgmk@gmail.com)

Firma: ??? Podpisali się tylko rejestracja-domen

Dostawałem coś podobnego j. angielskim, ale pierwszy raz polskim.

Pozdr

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności