Skocz do zawartości

Zaplecze na neteasy

blizzarder

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam zamiar kupić sobie konto na neteasy i postawić tam 40 stron zapleczowych. Czy myślicie, że postawienie 40 stron zapleczowych na 20 subdomenach i 12 adresach IP to dobry pomysł? Dodam, że są to 5 stronnicowe strony zapleczowe z unikalną, sensowną treścią. Proszę jeszcze o odpowiedź w jaki sposób ustawia się adresy ip w neteasy?

Serdecznie polecam CI ionic kupno 5 pakietów seo po 15zł za rok, opłaca się na zaplecze(byle nie typowo opisy gg, które mocno obciążają) Jakieś ładne, zaplecze nie pod swl

(jeśli to nie problem polecam się z stopki)

Wiem, że neteasy jest dobrą firmą z renomą, i trzymają się, więc idzie sie dogadać przez support

sygnaturka.png

Wiem, że neteasy jest dobrą firmą z renomą

bez jaj, mam tam wykupione kilka kont i strony trzymam tylko z braku czasu na przeniesienie... szybkość działania to tragedia.

edit: od pół roku testuję kilka kont na laohost, póki co działa bardzo ładnie.

dymna.jpg

Tak wdaliście się w dyskusje o hostingu a ja zwrócę uwagę, zaplecza na jednym ip i jednej domenie maja mniejsza moc.(Jak ktoś poraz kolejny rozpocznie dyskusję na temat mocy różnych ip to kopne w ... piszczel). A po drugie strony 5 stronicowe to jak dla mnie spam zaplecze mające poniżej 10 podstron ma według mnie mniejszą moc. Nie nie mogę udowodnić tego testami...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności