Skocz do zawartości

chytre linki.....

Rekomendowane odpowiedzi

Ja myślę, że tutaj jest również poruszana inna kwestia. Tzn. chodzi mi o kwestie etyczną, dlaczego wszyscy, którzy biorą się za pozycjonowanie szukają łatwych sposobów na zdobycie linków, może trzeba trochę się pomęczyć, zbudować wartościowe zaplecze, ale naprawdę wartościowe a nie 15 artykułów powielanych z neta i będzie super :D Trochę myślenia, trochę cierpliwości i będzie mniej takich zbędnych tematów.

A na początek może trzeba trochę poczytać dokumentacji google, a potem wypowiadać się na forum :)

Czwarty post w temacie zawiera link do treści którą wkleiłeś ( trochę bliżej jabłoni )

Tak się składa, że już kilka lat czytam co tu piszą i wiem, że jak nie podasz "kawy na ławę" to ciągną dalej pytania. Dałeś link ale czy ktoś w niego kliknie?

Temat wywołany jest banalny ten co zajmuje się pozycjonowaniem nie będzie kombinował linkami w tle strony.

A poza tym tło można ustawić w javascripcie a tu googlebot jest już bezsilny.

Googlebot czyta elementy dodawane dynamicznie przez Javascript. :)

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności