Skocz do zawartości

Nowy SEOkatalog

dave84

Rekomendowane odpowiedzi

Ma zdecydowanie, przy mojej rozdzielczości na pierwszym ekranie bez przewijania nawet kategorii nie widzę. Tym bardziej że możesz go zmniejszyć bez problemu, bo w jego górnej części nic znaczącego nie ma :).

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

• 1 miesiąc temu...

Gdybyś spojrzał na moje katalogi to zobaczyłbyś czasem nawet 250 oczekujących. Fakt, że ostatnie zaakceptowane wpisy z wczoraj, ale pewnie sprawdza od najnowszych do najstarszych...

Stron oczekujących: 149

Chciałem dodać swoje strony, ale się przestraszyłem. Dawno niemoderowany. Mam rację?

Nie masz racji. Ten katalog chyba przechodzi własnie gruntowną moderację ponieważ (o ile się nie mylę) jeszcze nie dawno czekało w nim ok 500 wpisów.

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Ok, "nie wpieniajcie się" ;) . Nie wiedziałem, że katalog cieszy się taką popularnością. Zwyczajnie spojrzałem na ilość dodanych stron w stosunku do oczekujących i pomyślałem, że ktoś dawno do niego nie zaglądał. W takim razie spieszę z dodawaniem swoich pozycji.

Pozdrawiam

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności