Skocz do zawartości

Niesamowity sport

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak dla mnie to wydaję się to do zrobienia - kusi żeby spróbować.

Cóż poświęcę się i udam się z tym problemem do prowadzącego fizykę - mam nadzieję że nie zemści się to na mnie w sesji. :)

Potem przedstawię wam raport :)

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

Wg. mnie tez fake. Zauwazcie, ze za bardzo mu sie stopy zatapiaja i przewaznie jak juz tak dlugo biegnie to konczy w tym samym miejscu. Wyglada to tak, ze jest tam bardzo plytko np. z 20cm glebokosci, a pozniej jest nagle 'podwodne urwisko' i jest strasznie gleboko. Przez to, ze woda tak faluje i jest ciemne dno to nei widac przez wode, ze jest tak plytko przy brzegu.

Sam sie kiedys spotkalem z takim jeziorkiem w poblizu mojej dzialki - budowali waly i wybierali ziemie z pobliza jeziora i pozniej sie wlasnie zrobil taki pas glebokosci 20cm, a potem nagle ponad metr wody, gdzie koparki kopaly.

Poza tym jak sa takie debesciaki to by pokazali filmiki z roznych akwenow, a nie z jednego :)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Ludzie wezcie przestancie pisac bzdury. Zamiast siedziec przed kompem to poczytajcie ksiazki od fizyki.

Cos takiego nie jest mozliwe, nawet jakby zasolenie bylo 100%. Czlowiek jest po prostu za ciezki, a stopy maja zbyt mala powierzchnie. W stosunku do tego nie uda sie tez uzyskac takiej duzej predkosci z samego rozbiegu, zeby sie utrzymac nad woda.

Do tych, co przemawia do nich 'rzucanie kaczki' to chyba nigdy kaczki nie rzucali - kaczke rzuca sie kamieniem ktory jest jak najbardziej plaski i rzuca sie strona, ktora ma najwieksza powierzchnie. Jak ktos wierzy w te filmiki to niech rzuci kaczke druga strona kamienia, czyli ta waska i zobaczy jak mu sie on odbije...

Wiekszosc osob na forum troche ma wspolnego z internetem, wiec powinna wiedziec, ze nie wszystko co tam widzimy/czytamy jest prawda. Teraz przy zastosowaniu odpowiednich narzedzi bardzo latwo robic rozne efekty specjalne jak np. latanie itp., ktore wygladaja dosyc naturalnie. Ciekawe czy wg. Was to tez jest mozliwe w rzeczywistosci przy zastosowaniu odpowiedniej techniki i gestosci powietrza :)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

• 2 miesiące temu...
Przypatrzcie sie dokladnie temu w co przyodziani sa owi 'sportowcy'. IMO zwykly 'chłit materkingowy' jak to mawiaja zacni gorale.

pewnie ze marketing i reklama :)

poza tym drodzy koledzy... nabieracie sie na proste sztuczki, typu odwróćmy uwage, zróbmy dobrą otoczkę to ludzie nie zobaczą prostego oszukiwania... ;-)

tam zlecam marketing internetowy i pozycjonowanie stron: bizzit.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności