Skocz do zawartości

Dodawarka do precli?

spamer

Rekomendowane odpowiedzi

no publiker znam ale 400pln to wydatek troche duzy, jednak chyba tylko on sie tak naprawde liczy?

p.s

publiker pozwala dodawać wpisy do katalogów?

Ja tu tylko zwiedzam O_o

Szukasz stylowych i ekskluzywnych mebli? Zobacz meble na wymiar poznań!

tanie remonty trójmiasto na twoją kieszeń!

Opalanie Natryskowe, dobrze i tanio!

Hmmm używam już sporo czasu Publikera ale podlinkowania jescze nie widziałem.. możesz coś więcej na ten temat powiedzieć?

z tego co wiem opcja nie jest widoczna w panelu uproszczonym, w prawym górnym rogu musisz zmienić na panel normalny. Podczas dodawania lub edytowania grupy pojawią się nowe opcje związane z podlinkowywaniem

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

Z najtanszych opcji ale tez dobrych zagadaj do uzytkownika Mion o program PrecelSeoMaster - kiedys byl dawany za 2 linki, ale mozna tez bylo go kupic za ok. 100zl.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Hmmm używam już sporo czasu Publikera ale podlinkowania jescze nie widziałem.. możesz coś więcej na ten temat powiedzieć?

z tego co wiem opcja nie jest widoczna w panelu uproszczonym, w prawym górnym rogu musisz zmienić na panel normalny. Podczas dodawania lub edytowania grupy pojawią się nowe opcje związane z podlinkowywaniem

Jest też w uproszczonym. Ale gapa ze mnie :)

chyba zdecyduje się na seobohatera, w tym przedziale cenowym nie znajdę raczej nic lepszego.

Jak dobrze kumam jest to pol automat, a publiker to w pelni automat?, czy praca z publikerem jest lepsza jak to wyglada?

Ja tu tylko zwiedzam O_o

Szukasz stylowych i ekskluzywnych mebli? Zobacz meble na wymiar poznań!

tanie remonty trójmiasto na twoją kieszeń!

Opalanie Natryskowe, dobrze i tanio!

tak publiker jest w pełni automatyczny, ale z tego co wiem jest też opcja manualnego dodawania chociaż nigdy jej nie używałem więc nie wiem jak działa. Półautomaty są trochę czasochłonne kataloguje 10 stron semiadderem i dodanie każdej strony do 12 katalogów dziennie zajmuje mi do kilku godzin, ale samo preclowanie/katalogowanie jest bardzo przyjemne.

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności