Skocz do zawartości

Nowy katalog stron

maciekb1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mój pierwszy, więc proszę o wyrozumiałość i konstruktywną krytykę.

Zapraszam do wpisywania się: https://www.katalogstron.szafir.pl

Jeśli brakuje kategorii lub podkategorii prosze o info tu lub na maila - założę i przesunę link. Będę wdzięczny też za linki zwrotne od Was.

Pozdrawiam

Maciek

Edyta:

Dziękuję za pierwsze wpisy. Dla ułatwienia podaję link do mojego katalogu. Nie wymagam wklejania, ale będzie miło:

<A HREF="https://www.katalogstron.szafir.pl" TARGET="_blank" TITLE="katalog stron Przemyśl">katalog stron Przemyśl</A>

Jednocześnie informuję, że jeśli ktoś nie wybierze kategorii i wpisze się do głównej , to takie wpisy przenoszę do kategorii tematycznej. Jeśli nie trafię we właściwą proszę o informację.

Napisz coś więcej. Na moich komputerach wszystkie wpisy wyświetlają się poprawnie (za wyjątkiem Twoich - mogę je poprawić), a wyszukiwarka wskazuje na kodowanie windows 1250.

Czy jeszcze ktoś ma problem z naszymi znakami?

Warto zmienić kodowanie, aby polskie znaki były wyświetlane poprawnie.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Warto zmienić kodowanie, aby polskie znaki były wyświetlane poprawnie.

pzdr.

85654[/snapback]

Dzięki za uwagę, ale napisz coś więcej. Na jakie kodowanie proponujesz zmienić?

Czy komuś jeszcze się źle wyświetlają polskie znaki?

U mnie się już wszystko dobrze wyświetla.

Mam pytanie, czy dobrze zauważyłem, że wpisy są porządkowane alfabetycznie?

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności