Skocz do zawartości

Witam cieplo

zamgla

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

pozwolicie, ze jednak zostane nadal w tym temacie.

A wiec ruszylam szukac platnej domeny i znalazlam to ( nie wiem, czy moge tutaj wsadzic linka, jezeli nie to przepraszam, wiem, ze regulamin nie boli i zaraz tam zajrze)

https://www.nets.pl/ i cenowo jak dla mnie hmm no moze byc, chociaz chcialoby sie w ogole wszystko za 10 zl, no ale jeszcze tak nie ma.

Gdybyscie mogli powiedziec mi, czy to co znalazlam to jest dobry pomysl,

na prowadzenie strony poswieconej jakiemus tam tematowi i forum dyskusyjne, a w przyszlosci hmm kto wie ;).

Zeby nie okazalo sie, ze jestem tylko kobieta, ktora ma humory rozne, napisalam pieknego maila do fora.pl z zapytaniem czy moge u Nich wykupic domene w celu rozwiniecia sie itd cukier i bawelna na uszy polecila.

w odpowiedzi przeczytalam, ze NIE MA TAKIEJ OPCJI.

hmm wiec jak nie ma, to po co ja bede Ich pozycjonowac swoim kosztem i czasem - nie widze sensu.

Aaaaa po tych robalach i blednych kodach z umieszczeniem reklam przez fora.pl i po tych wszystkich smieciach - wywalilo mi karte graficzna.

No myslalam, ze mnie stary powiesi za pierwszej, lepszej galezi.

Zycze przemilego wieczoru i do poczytania :)

buziole zamgla

wieczór dobry,

moja gonitwa za serwerem zatrzymala sie nad pytaniem

czy podany transfer jest miesięczny, czy roczny, i czy jest możliwość , dokupienia transferu, gdyby go zabrakło?

zmiany abonamentu na "mocniejszy" w trakcie umowy. (gdyby okazało się że zabrakło miejsca albo transferu brakuje permanentnie) ?

czy to beda dobre pytania? czy znowu zawialo z mojej strony tandeta?

pozdrawiam serdecznie i duzo ciepla zycze

ewka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności