Skocz do zawartości

melodiawsieci.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jeśli ktoś z Was chce dodać wartościową stronę do Melodia w sieci, a nie osiągnęła ona jeszcze PR 1, to kody mogę podrzucić na PW, chętnych proszę o odezwę na PW.

Jeśli ktoś chce więcej kodów to proszę pisać, z tym że będą one ważne do końca jutrzejszego dnia. Akcja trwa do końca dzisiejszego dnia, noi proszę o unikalne opisy.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jest jakiś problem z rejestracją w katalogu. Otrzymałem e-maila z potwierdzeniem rejestracji i linkiem do aktywacji konta. Po wpisaniu loginu i hasła w panelu logowania wyskakuje : Twoje konto nieaktywne.

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

MaxPan w większości katalog jest darmowy, także z capthe trzeba będzie pomęczyć się, jeszcze dwa kody :)

PREMIUM5

PREMIUM6

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Katalog jest płatny tylko dla stron z PR0, reszta jest darmowa, a token jest w katalogu, albo go nie ma (chyba, że przeoczyłem tę opcje w skrypcie).

Pozostały jeszcze:

SPOKO4 dla stron z PR0

PREMIUM6 - w PREMIUM60.

Zapraszam ;)

Solidny katalog stron

• 1 miesiąc temu...

kodziki :)

PREMIUM60

PREMIUM1

PREMIUM2

PREMIUM3

PREMIUM4

PREMIUM5

dla stron z PR0

pio1

pio2

pio3

pio4

pio5

Do wykorzystania kodów token będzie wyłączony aby w stresie nie dodawać :(.

Solidny katalog stron

• 2 miesiące temu...

Witam, w katalogu melodiawsieci.pl można wykorzystać kody w Premium60:

miodek1

miodek2

Oprócz tego do odwołania dla wpisu zwykłego działa kod:

bonus2010

Cały czas wymagany jest unikalny opis, może być mieszany tylko sensowny.

Solidny katalog stron

Stronę dodałem, tak mi się wydaje, bo przy próbie dodania, po wciśnięciu przycisku "wyślij" pojawił się komunikat:

Warning: htmlspecialchars_decode() expects parameter 1 to be string, array given in /***/***/***/***/public_html/includes/function.php on line 101

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /***/***/***/***/public_html/includes/function.php:101) in /***/***/***/***/public_html/includes/forms.php on line 534

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności