Skocz do zawartości

Błąd w przeniesienie adresu strony - narzędzia dla webmasterów

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj chciałem przeniesc strone metoda 301..udało mi sięto, zrobiłem wszystko po kolei jak pisało w narzędziach dla webmasterów, wybrałem zweryfikowana wutryne i kliknałem przeslij po czym nic sie nie stało, jedyne to co to na srodku pokazały sie 4 adresy starej strony z www i bez www;/ czy to jakis błąd googla? pomozcie bo utknałem w matrwym punkcie;/

Najlepsze programy w sieci

ComboFix najlepszy do usuwania szkodników w komputerze

hmm.. moze troche naplatalem ale chodzi o to iż:

chciałem zrobic przekierowanie 301 zgodnie z zaleceniami google, przekierowanie poszło i chciałem w panelu gogola tak jak by ich o tym poinformować iż przekierowałem domene, mają taką opcje - "zmiana adresu" wybrałem zweryfikowana domene dałem przeslij i nic...;/ pokazał osię na czerwono to co pisałem już wyzej...powinno chyba pokazać się coś na zielono czy inny komunikat a nie jakies tam adresy z www i bez www

Najlepsze programy w sieci

ComboFix najlepszy do usuwania szkodników w komputerze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności